داریم وارد مرحله سختی میشیم همه چیز به یه تار مو ،خبر مثبت یا منفی ،بستگی دارد اونایی که قصد هولد دارند نگران نباشند .
اونایی که با پولی وارد شدن که در صورت نیاز بهش وابسته میشن در اولین مرحله که رسیدن به حد نصاب پولشان، دو سوم یا تمام پولشان رو بکشن بیرون
همیشه با پولی وارد بشید که بهش وابسته نباشید .
الان اگه رفت دوره انجماد میدونی چند ماه یا چند سال باید منتظر بمونی تا به اصل پولت برسی اینا رو من از روی هوا نمیگم خودم چندین بارتویه ضرر های وحشتناک گیرکرده حالا دوسه ماه هست که رنج بازار دستم اومده با این حال هم هر چقدر تجربه بدست بیاورم باز هم عقب هستیم چون بازار غیر قابل پیش بینی هست
اکثرا ۵ درصد افراد در بازارها سود کسب میکنند اگه اون ۵ درصد هم بخوان ادامه بدن در آینده صد درصد به تله های بازار گیر خواهند کرد .
موافقم اميد الكي به هم نديد سيو سود كنيد دوستان رو سقف قيمتي الان ريپل مقاومت اول ٣دلار هست امكان داره مجدد بزنه صبور باشيد ولي روي ٣/١٠تا٣/٢٠سيو سود كنيد حتما خريد تو اين اعداد اصلا منطقي نيست حتي با خبر اتمام دادگاه كه بيشترش پيشخور شده نهايت تا ٤/٢تا٥دلار بره كه سود ٧٠تا١٠٠٪ميده ولي ريسك بالا هست نكنيد با سرمايه خودتون ارزهاي ارزنده تري مثل اتريوم هست اونايي كه تازه ميخوان وارد بشن دقت كنيد به خريد هاي خودتون بيت به نظر من هر بالايي بزنه فعلا پولبك هست و تا٩٢فعلا مياد
نظر شخصي من هست تصميم نهايي با خودتون امكان داره به قول بابك الان بتركه ولي حتما ريسك بازار در نظر بگيريد بلند مدتي كار ندارم من ميان مدتي ها مراقب خريد باشيد دوستانه ميگم من براي من فرق نميكنه ميتونم الان بگم بخريد چون خودمم دارم ولي اشتباهه روي ٢/٦خريد اونم پله اول
من هولدرم خیلی نگرانم