تحلیل یک ماهه بیت کوین و آلت کوین ها

چیزی که همه منتظرش هستیم خوب متقابلا سود خوبه من نمیگم بیت کوین الان یا چند روز دیگه میاد بالا یا میره پایین.یک ماه فقط یک ماه تو این یک ماه حالا تا کجا بره بالا تا کجا بریزه یه هفته بالا یه هفته پایین شاید ۱۲۰هزارتا هم ببینه یا بیاد ۸۰هزارم ببینه که امکانشم زیاده که هم عدد بالا وهم پایینا ببینه. هر کاری دوست داره تو این یک ماه انجام بده ولی بعد از یک ماه حتما محکوم به ریزشه و اونجاست که درست یک ماه دیگه نوبت الت کوینا وارزای دیگه میشه مخصوصا اتریوم که استارت اولا میزنه وبقیه همزمان باهاش کنارش میرن بالا مطمعن باشید صدر صد این اتفاق میوفته به همه شما قول میدم.امیدوارم این اتفاق افتاد که حتما میوفته همتون یه یادی از من کنید .کاش میشد هر چیزیا که مهمه ودلت خواست اینجا تو معرض دید بزاری وثبتش کنی متاسفانه نمیشه نمیزارن.واگرنه یه چیزایی واستون میزاشتم و اونوقت متوجه میشدید که ثبت با سند برابر است.ادمین لطفا ثبت کنید.لطفا

داداش کلا یه سال نیست اومدی تو بازار.بزار جشن یک سالگیت بگیری

چی میگی؟ بیت کوین بریزه الت کوین بره بالا؟ اصلا مفهوم الت سیزن و شرایط اتفاق افتادنش این نیست دوست من

دوست عزیز شاید نتونستم مفهوم را برسونم منظورم از ریزش یعنی یه جایی دیگه درجا میزنه حالا چه اون بالا یا پایین .وقتی واسه مدتی ثابت یه جا بمونه نه دیگه ورودی داره ورود کنندها هم خارج میشن.حالا هر قیمتی که باشه مهم نیست مهم اینه که سرمایه دیگه داخلش نمیره.در واقع دامیننسش ریزش میکنه.