هر شت کوین یا میمکوینی میخری میریزه میگی تو ۱۰۰تا ارز برتر بخرم باز میریزه و جالب همون جایی که فکر میکنی دیگه کف ش هست یه پله میخری باز میریزه مقاومتی که تو یکسال از پایین تر نرفته باز میریزه این دوماه اخیر خیلی از ارزها کف جدید زدند و ماها که هم معتادش شدیم هم حس انتقام داریم که حق مون رو بگیریم هی بیشتر ضرر میکنیم اره صبر میخواد این بازار ولی معلوم نیست چقدر واینکه تازگی واقعا علمی نمیتونن پیشبینی کنن بازار رو همه هر ماه حسرت ماه قبل رو میخوریم کاش برمیگشتیم عقب
سر خودت کلاه نزار چرا باید هم پولتو هم وقت خودتو بزاری باید صبر کنی
خیار خرید فروش کنی بهتر از این نیست
من دقیقا ۲ ماه اومدم تو این بازار و دقیقا همینطور که شما میگی ماه اول یه مقدار ضرر کردم گفتم با یه سری تحلیلگر یه مقدار دیگه پول بریزم تو اینکار اونو جبران کنم که اونم بردن ازم این سیستم جوری طراحی شده که شما فقط بازنده باشی و پولت بره تو. جیب سیستمی اصلی که میخواد مردم فقیر کنه و برده نمونش ترامپ اومد و یه ارز اورد به بک سری پول داد و فرداش یک اذز به اسن خوانکش اورد و اون پول پس گرفت چند برابر
من خیلی ضرر کردم ولی فقط میتونم تجربمو به بقیه بگم که ۱۰۰۰ تومنم تو این سیستم نیارید اگر دست دزد بدید بهتره چون میشه خرش گرفت ولی اینجا هیچ کسی نیست که بتونید پیداش کنید پولتون نقره و طلا بخرید زیر سرتون باشه و دست این دزدا ندید که فقط سیستم درزدی جدیده