سلام بچه ها وقتتون بخیر باشه
بعنوان یه آدمی میخوام باهاتون حرف بزنم که خودش ایکس امپایر داره و روش تعصب داره، انقد تعصب داشتم که اندازه ۵۰ دلار ایکس خریده بودم ده روز پیش، اونم وقتی قیمتش 0.0000930 بود
حقیقتا ماهایی که ایکس امپایر داشتیم فکرشو نمیکردیم که توی ۹-۱۰ نوامبر تا اون حد پامپ بشه و سقف قیمت خودشو بزنه و تجربه خیلی خوبی بود، و خیلیا بعد از اون تصمیم گرفتن که ایکس بگیرن.
توی اون سوپر پامپ سه دسته آدم بود :
دسته اول کسایی که ایکس نداشتن و حسرت خوردن کاش ایکس داشتن میفروختن و سود میکردن،
دسته دوم کسایی که ایکس هاشون رو فروختن و سود کردن،
دسته سوم کسایی که ایکس داشتن ولی بخاطر اینکه ایکس گفته بود هرکس به مدت ۳۰ روز کوین های ایکس رو داخل کیف پولش نگهداره بهش پاداش میدیم،
و هنوزم که هنوزه من بیشتر از ۲ ماهه که چشم به راه اون پاداشه از سمت ایکس هستم و اون ایکس هایی که گرفتم رو توی تونکیپر نگه داشتم(: اونایی که ایکس دارن میدونن چی میگم
ببینید حقیقتا نمیخوام ناراحتتون کنم عزیزای دل، منم مثل خودتونم از خودتونم، ولی من فکر میکنم دیگه وقت پامپ شدن و روند صعودی این ارز گذشته و دیگه فقط در حال ریزشه
من خودم چنروز پیش که توی اوجش بود با ضرر فروختم تتر کردم تا بیشتر از این نریزه
شما دوتا راه بیشتر ندارید :
یا اون کیف پول یا صرافی که توش ایکس دارین رو برای بلند مدت و حدقل ۱ سال ببوسید بزارید کنار و دست از چک کردن و غصه خوردن بردارید، و امید داشته باشید که چند سال بعد بازم پامپ میکنه
و یا اینکه اگه صبر ندارید و ناراحتین با ضرر بفروشید و یه ارز دیگه بخرین با اون سرمایه
و اگه فروختین و دوسداشتین یه ارز بخرین پیشنهاد میدم ارز های لایه اول و با ارزش بالا و معتبر مثل سولانا، بیتکوین، اتریوم، دوج کوین، کاردانو و اینجور ارز هایی رو بخرید که حدقل میدونید که تکلیفشون چیه و تا این اندازه ریزش نمیکنن.
در آخر از همه امیدوارم که اگه میخوایین به چشم بلند مدت به ایکس نگا کنین، سود بکنین و سرمایه ای که توش ضرر کرده بودین بهتون برگرده🤍
مراقب خودتون باشین، و امیدوار باشین
کی حال داره این همه رو بخونه
مفید و مختصر بنویس
مردم بیکار نیستن اون هم نوشته ها و حرفهای الکی رو بخونند
واقعا که متاسفم براتون
من اینجا دارم حقیقت ها رو مینویسم و میگم که باید توی این اوضاع چیکار کنیم بعد شماها حوصله یدونه خوندنشو ندارین
من بصورت خلاصه نوشتم که روی این ارز تعصب نداشته باشید و نگهش ندارید، یا به اوجش که رسید بفروشید یه ارز دیگه بخرید یا اینکه کلا اون صرافی که توش ایکس دارین رو ببوسین بزارین کنار و تا حداقل یه سال بهش سر نزنید. مردم واقعا چیزایی که به دردشون میخوره رو نمیخونن