بازار رو خوب نگاه کنید
از فردا شروع هفته جدید در امریکا
خرید هاشون تکمیله .
وقت خبر های خوب هست:heart:
نمیدونم چرا ولی این هفته منتظر اعلام نظر sec هستم .
![]()
![]()
بازار رو خوب نگاه کنید
از فردا شروع هفته جدید در امریکا
خرید هاشون تکمیله .
وقت خبر های خوب هست:heart:
نمیدونم چرا ولی این هفته منتظر اعلام نظر sec هستم .
![]()
![]()
هستم خدمتتون، ریپل 3.4 دلار کجا و
2.5 کجا! بازم کاش از اینجا برگرده، چون خیلی ها به رهبری شما فروش نداشتن و منتظر رشد بودن و هستن
تا فردا چیزی از ریپل میمانه؟؟
داداش بازار تكنيكال داره من چندمين بار به شما ميگم با يه اخبار قرار نيست فقط تصميم بگيري الان من كاري ندارم دم شمام گرم خبر ميزاري ولي هي گفتن اين باعث تحريك دوستان ميشه براي خريد كه بالا زدن الان ميتوني بگي خريد كنن خوبه خريد بياد ولي من هزار بار گفتم اسن دادگاه ومن و شما متوجه نميشيم
کدوم تکنیکال همون تکنیکال که هر روز نشون میداد ریپل میخواد پامپ کنه؟تو رو خدا جمع کنید این تکنیکال و چارت و نمودار و که اکثر کسایی که ضرر میکنن.اذان گوناگون همین چارت و تکنیکال.
یعنی نابودمون کردی با این حرفات
میدونی چندین نفر بخاطر این حرفای تو خرید زدن و بدبختشون کردی
میشه ساکت شی دیگع
داداش گلم تکنیکال الان چند روز بود میگفت ریپل پامپ میکنه.چیشد؟اکثر اونایی که با تکنیکال کار میکنن در ضررند میگی نه؟ دارم از دور و بری هایی خودم میبینم دیگه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.بازار پشت صحنه کارگردانهای ماهری دارد.
من یکی حلالت نمیکنم
هی خواستم شورت بگیرم هی اومدی یه غلطی کردی نظرم عوض شد
انشالله که همه مزد صبرشونو بگیرن تشکر از اقا بابک واقعا انرژی میگیریم از مطالب تون پاینده باشین
همون اخبار زد ترکوندش دیگه. چرا میگی اخبار تأثیر نداره!!
همه با اخبار میخرن یا میفروشن.
قیمت ها با اخبار میره بالا یا میاد پایین.
بورو تحلیل همه کسایی که تو یوتیوب چند روز پیش ویدیو گذاشتن را ببین. کدوم درست گفتن؟؟ یک سری از کانال های خارجی که دنبال میکنم همشون دارن در مورد اخبار میگن و طبق اون هم تحلیل میکنن بعدش
كي گفته رنج مثبت ميزنه هيچ احمقي نگفته همه فكر دادگاه خريدن وگرنه تو سقف بوده من چندين بار گفتم سيو كنيد وقت خريد نيست الان كف كانال وقت خريده كه ما خريديم ٢/٥٥
دوستان وقتی میخوای یه شکری بخوری عرضه اش رو نداری بعدش دنبال مقصر میگردی همینه ها…همینه…