پیش‌بینی صعود بیت کوین و آلت سیزن

ب خدا نخندید ب ضرر همدیگه نخندید .. ما همه مشکل داریم با زجر باید پول بدست اورد .. بفهمید چ درد بزرگیه پول زحمتت رو از دست بدی … از چی خوشحالن بعضیا؟؟ از اینکه کسی ک هموطنته ضرر میده؟ پس تو با اونایی ک همه میدونیم عامل بیچارگیمون هستن چ فرقی داری؟؟؟ حس قشنگی بهت میده حاصل زحمت یکی ک با هزار زحمت پولی اورده و از دست میده از دست بره؟؟؟؟؟؟؟ واقعا متاسف میشه انسان اگر انسانیت باشه توو وجودش … ب امید خدا ک بازار صعودی بشه . . این تقصیر ما نیست ک نمیشه از هر راهی بریم .

خدا وکیلی هیچ کس خوشحال نیست من هر ساعت دو بار کیف پولم نگاه میکنم دو سه تا سکته ریز میزنم شب عیده خدا هیچ کس شرمنده خانواده نکنه

الان مگه کسی خندیده مگه‌چی شده! الکی جوو‌ میدی چرا کی به ضرر کی خندیده!؟ فعلا همههه توو ضررن ایلان ماسکم توو ضرره..

عزیز من الان ب شما گفتم؟؟؟؟ من خودمم توو ضرر نیستم الان ولی واقعا ادم میاد اینجا اعصابش له میشه .. من ی سری افراد رو گفتم ک شدن نمکدون .. تو چرا ب خودت میگیری

داداش درسته پوله زحمت هستش ولی تو که میخوای تو این بازار سود کنی یه نفر تو یه جای دنیا باید ضرر کنه که تو سود کنی یعنی همین چیزی که دقیقا بلای سر ما اوردن نهنگا و شرکتهای بزرگ
پس در واقع همه یه جور کلاهبرداریم تو این بازار