سلام هنوز روز خوش تان است صبر کنید تا اردیبهشت باید صفر شوید وقتی من هشدار دادم تو این دو هفته همه منو مسخره کردن بله میگفتن مگه نانوایی است که تمام بشه بله دوران ارز دیجیتال به کم کم به آخرای نفسش رسیده این کی گفتم توقع نداشته باشید 3ماه بازار خرابه میشود بعدأ اون 3ماه هم من میدونم چی میشه؟
داستان تعریف میکنی ؟اگه دلیل موجهی داری بیار با حدس و گمان و توهم بقیرو نترسون وقتی بازاری ارزشش بیش از سه تریلیون دلار هست خیلی از شرکتهای بزرگ و سرمایه داران بزرگ دنیا توش سرمایهگذاری کردن چطور اجازه میدن صفر بشه دارن پول در میارن مگه دیوونه ان بازاری که روز به روز سرمایشون رو زیاد میکنه نابودکنن
اگه قراره نابود شه شما اینجا چیکار میکنی؟؟!!!
نکنه به قصد خیرخواهی تو این شبکه فعالیت داری یا شایدم تمام سرمایتو بخاطر عجله از دست دادی با این حرفام قراره تو دل بقیه روخالی کنی؟؟!!!
این ادعاهای فضلی که میکنی چطور بشه …اگر خودت فروختی برو به سلامت …اینجا چکار میکنی
ابن بازار بازار دزدی و کلاه برداریه ممکنه به یه سریا هم سود بده ولی ۹۵ درصد ضرر میکنن اونم واسه اینه که تبلیغ کنن واسه این سیستم کلاه برداریه نوین او شرکتا هم وابسته به دولتان که پول بزرگ دست ایناس و پول مردم عادی میبرن تا مردم دنیا فقیر باشن و حکومت و سیستم برده داری راحتر باشه نمونش ترامپ اومد با ارزش تبلیغ کرد و به یه سریا سود داد و سریع با ارزی به اسم زنش همه او سود چند برابر پس گرفت
همش درحال ترساندن و توهم نابودی بازار هستی درحالی که اصلاح و رشد روال بازاره وخیلیها ازراه سل گرفتن سود سرشار بردن و هم باخرید در کف آلتها بصورت اسپات درزمان رشد سود میبرند واین بارها تکرار شده .وحتی چندی قبل تا۸۹ ریزش کرد ولی برگشت .بیت اصلاح میکنه تاهم خریدارها بیشتر رغبت کنن بخرند وام فرصت خرید میده .نابودشدنی نیست ودرقیمت ۱۶ هزاردلار نابودنشد درحالی که امثال شما حرف بیت ۵ هزاردلاری میزدین وباعث ضررخیلیها شدین .زرنگی درحدضرر گزاشتن وطمع نکردن است وصبوری وسود در خرید هنگام ریرش واصلاح .
اصلا تابلو نیس از خودشونی که وادار کنی همه بفروشن ها ادمین تایید کن خدایی شات گرفتم میزارم ببینن دوستان…زمانی ک بیت کوین یه دلار بود به هرکی میگفتی همچین روزی میاد همه دیوانه خطابت میکردن ببین بیت کوین بی شک تا ۱۵۰_۲۰۰ هزار میره ولی هولدرها فقط صبر برین یه کوچولو دورشین خدایی عالی میشه اینقدر استرس این جامعه او هزاران خبر هست این و به مغزامون اضافه نکنیم همینی ک نگه داشتیم رو نگه داریم اون شرکتایی ک دارن الان تو این قیمت میخرن و هرکدومشون مغز متفکر ها دارن توشون مطمعن باش میدونن چخبره اینده….یا خق