درود خدمت دوستان
اپدیت جدید از ارز sui
دوستان دقیقا طبق تحلیل قبل داریم پیش میریم به قیمتهایی که بهتون گفتم نقطه زنی و واکنش داشت…
گفتیم خیلی زور بزنه به 4.20 و مجدد ریزش
و تارگت بعدی که دادیم 3.20 که اونم اتفاق افتاد…
خب الان چی میشه؟
دوستان همانطور که قبلا هم گفتم سویی تو شیش ماه گذشته بالای 600 درصد رشد کرده بود و اکثر الت کوینهای خوب هم مشابه سویی بودن و از قبل از جایی که شروع روند بود هشدارشو دادیم که خدایی نکرده ضرر نکنید و این ریزشها عادی هست و صعود و نزول قشنگی بازاره و هیچ نموداری همیشه سبز یا قرمز نیست…
دامیننس بیت کوین همانطور که گفتم برگشته به کانال اصلی صعودی سالانه در تایم فریم روزانه و تثبیت داده و فعلا نقدینگی وارد هیچ الت کوینی نمیشه و پر قدرت داره میره بالا اگررررر بیاد بالای 62 درصد اوضاع خیلی بدتر میشه برای تمام الت کوینها پس مواظب باشید..(دامیننس بیاد بالای 62 و پر قدرت بره تماااام الت کوینها و میم کوینها ریزش شدیدی میکنند پس فقط برای سویی نیست).
بعضیا فکر میکردن که الان ترامپ میاد و الت سیزن میشه ولی همیشه بهتون گفتم بازار برعکس کاری را میکنه که همه میبینند.
سویی در حال حاضر در قیمت 3.20 هست و از دید من و تکنیکال من دو موج نزولی خودش را یعنی از قیمت 4.20 تا 3.50 و 3.20 تکمیل کرده و ما باید منتظر موج سوم باشیم که میشه قیمت 2.80.
در قیمت 2.80 الی 2.95 برای مدت کوتاهی رنج و استراحت داریم و شاید مجدد یک پامپ فیک به سمت 3.20 و مجدد ریزش تا 2.40.
اگر حمایت بسیار مهم 2.90 از دست بره و بازار کلی ریزشی باشه هیچ حمایت قوی نداره و میتونه تا 1.80 برای اینده کوتاه پایین بره حدود دو الی سه ماه..
از الان نمیتونیم با قطعیت حرف بزنیم و باید با بازار پیش بریم و مجدد اپدیت بشیم
در کل مواظب باشید من خودم هرجایی ببینم قیمت رو به برگشت هست و تثبیت داده بهتون خبر میدم مثل شیش ماه پیش که زیر دو دلار بود… دوستان پامپ فیک بدرد ما نمیخوره باید تثبیت بده و شروع یک روند صعودی را ببینیم رو چارت
دوستان این نظر و تحلیل شخصی منه پس لطفا طبق این تحلیل از روی هیجان تصمیم نگیر و خوب تحقیق کن
موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما
Ninja