آپدیت جدید ارز سویی و تحلیل بازار

درود خدمت دوستان
اپدیت جدید از ارز sui
دوستان دقیقا طبق تحلیل قبل داریم پیش میریم به قیمتهایی که بهتون گفتم نقطه زنی و واکنش داشت…
گفتیم خیلی زور بزنه به 4.20 و مجدد ریزش
و تارگت بعدی که دادیم 3.20 که اونم اتفاق افتاد…
خب الان چی میشه؟
دوستان همانطور که قبلا هم گفتم سویی تو شیش ماه گذشته بالای 600 درصد رشد کرده بود و اکثر الت کوینهای خوب هم مشابه سویی بودن و از قبل از جایی که شروع روند بود هشدارشو دادیم که خدایی نکرده ضرر نکنید و این ریزشها عادی هست و صعود و نزول قشنگی بازاره و هیچ نموداری همیشه سبز یا قرمز نیست…

دامیننس بیت کوین همانطور که گفتم برگشته به کانال اصلی صعودی سالانه در تایم فریم روزانه و تثبیت داده و فعلا نقدینگی وارد هیچ الت کوینی نمیشه و پر قدرت داره میره بالا اگررررر بیاد بالای 62 درصد اوضاع خیلی بدتر میشه برای تمام الت کوینها پس مواظب باشید..(دامیننس بیاد بالای 62 و پر قدرت بره تماااام الت کوینها و میم کوینها ریزش شدیدی میکنند پس فقط برای سویی نیست).
بعضیا فکر میکردن که الان ترامپ میاد و الت سیزن میشه ولی همیشه بهتون گفتم بازار برعکس کاری را میکنه که همه میبینند.

سویی در حال حاضر در قیمت 3.20 هست و از دید من و تکنیکال من دو موج نزولی خودش را یعنی از قیمت 4.20 تا 3.50 و 3.20 تکمیل کرده و ما باید منتظر موج سوم باشیم که میشه قیمت 2.80.
در قیمت 2.80 الی 2.95 برای مدت کوتاهی رنج و استراحت داریم و شاید مجدد یک پامپ فیک به سمت 3.20 و مجدد ریزش تا 2.40.
اگر حمایت بسیار مهم 2.90 از دست بره و بازار کلی ریزشی باشه هیچ حمایت قوی نداره و میتونه تا 1.80 برای اینده کوتاه پایین بره حدود دو الی سه ماه..
از الان نمیتونیم با قطعیت حرف بزنیم و باید با بازار پیش بریم و مجدد اپدیت بشیم
در کل مواظب باشید من خودم هرجایی ببینم قیمت رو به برگشت هست و تثبیت داده بهتون خبر میدم مثل شیش ماه پیش که زیر دو دلار بود… دوستان پامپ فیک بدرد ما نمیخوره باید تثبیت بده و شروع یک روند صعودی را ببینیم رو چارت

دوستان این نظر و تحلیل شخصی منه پس لطفا طبق این تحلیل از روی هیجان تصمیم نگیر و خوب تحقیق کن
موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما
Ninja

سلام و خسته نباشید ممنونم خیلی آقایی اینقد تحلیلهای دقیقی میزاری داداشم میشه تحلیل بی بی دوج داگز ایکس امپر بزارین؟؟؟ ممنونتون میشم داداش یه راه ارتباطی بزار چرا اصلا جواب نمیدین همه دوست دارن تحلیل هاشمارو بخونن

کارت درسته.کسیکه نظرات ریزشیش هم بازخورد خوب میگیره یعنی امتحانشو پس داده

دمت گرم نینجای عزیز. فقط ذهنت رو درگیر سمپاش ها نکنی. تا میتونی سیگنال ورود و خروج مناسب بده تا هموطنان عزیزمان بتوانند خوب استفاده کنند. برایت بهترینها را از خداوند خواهانم.

ممنون
جناب نینجای لطفا ی تحلیل از ارز ریپل بزارید در صفحه اش
من بیشتر سرمایم ریپل و خیلی تو ضررم

سلام دوست عزیز
میتونید چندتا ارز مثل همین سویی که آینده درخشانی داره و قیمت چندانی هم نداره بفرمایید؟
بقول شما سویی ۶۰۰ برابر شده
چندتا ارز که میخام از هر کدوم مقداری بخرم و بزارم کنار
ممنون از شما