اردر خرید لایت تا ۸۳ هم برام انجام شد !
دوستانی که منتظر ۱۶۱ و ۱۸۵ بودن …
ی شدو زد ب ۸۳ و الان برگشته تا ۹۲.۵ …
خودش حداقل ۱۰ درصد سوده . نه فقط لایت ، ریپل و اتر و …
اردرهای ریپلم تا ۱.۸ هم انجام شده بود الان ۲.۲۳ هست ، کاردانو که تا ۵۲ سنت هم رفته بود … همین الان بازار پنجاه درصد قیمت دیروزش بشه من یکی میرم توی سود !
واقعا نشستید هولد میکنید توی این بازار ؟
به ۱۶۱و ۱۸۵هم میرسیم دوست عزیز
ایشالا ولی خیلی مسخرس که آدم سود نوسانات فعلیو به هوای یسری تارگت که معلوم نیست کی رخ بده ، از دست بده .
کسی که توی این شیش ماهه ، با سی درصد سرمایش ورود میکرد و گردش میداد ،توی بدترین حالت حداقل سرمایش دو برابر میشد . ( چون خودتون دیدید دیگه همین لایت چقدر بین ۱۰ تا ۴۰ درصد نوسان داشته ) .
بعبارتی میشه ۳۰ درصد سود روی کل سرمایه در حالیکه فقط ۳۰ درصد سرمایت رو درگیر کردی . ( بقیش رو تتر نگه داشتی یا هولد کردی یا هر چی )
بعدشم خودت گفتی که دقیقا داره طبق چارتش حرکت میکنه و دیگ زیر ۱۱۶ نمیاد و میره تا ۱۸۵ که بعدش گفتی میره تا ۱۶۱ ! ولی من روی ۸۳ هم اردر خریدم دیشب انجام شد . پنج ساعت بعدش همون پلرو روی ۹۶ فروختم . میشه حدودا ۱۷ درصد سود ، پله خرید بعدیم روی ۸۷ بود که اونم پنج ساعت بعدش روی ۱۰۰ فروختم که اونم میشه همون ۱۷ درصد سود . پله ۹۲ خریدمو همین یک ساعت پیش روی ۱۰۵ دلار فروختم … همین دیوارو بچین برو بالا …
بعد منتظر بمونم تا لایت بشه ۱۶۱ یا ۱۸۵ یا ۳۰۰ ؟! این چیزایی که میگی ی زمانی ما وقت صرفش کردیم به هیچ جا نرسیدیم جز ضرر . چشماتو ببند ، دو دو تا کن با خودت ، ببین با چقدر سود از نوسان گیری راضی میشه ، پله بچین لذت ببر از بازار …
بنظر من ترید و نوسان گیری بدترین نوع کسب سود تو این بازار هست و بجز روح و روان شما سرمایه هاتون هم از دست میدید و در بهترین حالت با یک سود جزیی نظارهگر رشد چند ده درصدی میشید و اگر هم هیجانی تو رشد ورود کنید سود چندانی دستتون رو نمیگیره . پله ای بخرید اما در سال نهایت ۳ الی ۴ بار و تایم فریم هفتگی . باقی داستان فقط وقت تلف کردنه . تحلیل هم خیلی بکار نمیاد فقط حمایت مقاومت های هفتگی و کانالهای نزولی صعودی و خط روند تا حدودی میتونه تو خرید و فروش کمک کنه . این موضوع رو در بلند مدت یک الی دو سال متوجه میشید وقتی برآیند سرمایه ورودی و سود خروجی رو حساب میکنید. البته مهمتر از همه اینها استفاده از تجربه هایی هست که با از دست رفتن سرمایه بدست میاد اگر استفاده نکنی باز همونها رو تجربه میکنی .
تو نوسان کدوم ارز ها ؟بیشتر سود میشه گرفت؟