نقد: موفقیت 1% و شکست 99% در کریپتو

توی بازار کریپتو فقط یک درصد آدم‌ها سود می‌برند اون‌هایی که تعقل دارند و ۹۹ درصد دیگه که توهم دارند به فنا میرن. چند تا از شما آقایون که سونیک داشت توی قیمت ۶۰ سنت خالی کرد؟؟؟ که بیاد اینجا بخره. آخه مسلمون وقتی که میگیم بازار قراره بریزه دشمن تو که نیستیم. حالا نفروشو نگهدار و مدام حرص بخور که فلان قدر توی ضررم. جالبه وقتی میری توی ضرر همتون مقاوم میشید و صبور ولی به محض اینکه دوزار ود می‌کنید بلافاصله از ترس خارج می‌شید ین یعنی بی‌سوادی یعنی نداشتن تارگت یعنی ضرر داداش پولتو بردار از بازار و برو سفر .

منم دیر فهمیدم ولی خدا را شکر بخش زیادی از ضرر هام جبران شد ولی باز تو ضررم

از نظر من شما منطق و سواد کافی از مارکت نداری
متاسفانه اینجا جای توضیح نیست
ولی بشدت بیسواد هستی
قرار نیست تا میخری بلافاصله بری توی سود و همه چی گل و بلبل باشه
یچیزی هست به اسم میانگین کم کردن
اون چیزی که جنابعالی میگی میشه نوسان گیری
و این کار؛ کار هرکسی نیست
خود من این مدت گرفتم ولی به هیچ وجه نمیشه به کسی تحمیل کنی چون ممکنه سرمایه طرف نابود بشه و میشه
سونیک ۵۰ سنت با بیت بالای ۱۰۰ هزار یعنی مفت
درحالی که آلت سیزنی رخ نداده
امروز شد ۳۱ سنت و سریع پولبک کرده به ۴۰ سنت الان
اگه نصف شب بیدار بودی میتونستی شکارش کنی و شاید تا پایان بسته شدن کندل مجدد بیاد اون نقطه
لطفا من من نکنید هیچی از مارکت و منطق مارکت شما و امثال ماهی فانتوم حالیتون نمیشه

آقای مهرداد ، وقتی کامنت‌های قبلیت رو بررسی می‌کنم می‌بینم که نسبت به همه افراد توی این صفحه گارد گرفته‌ای همه رو بی‌سواد خطاب می‌کنی و تنها کسی که به نظر خودت باسواده خودتی. در حالی که اگر یه نگاه دیگه به دیدگاه‌های چند وقت اخیرت بکنی میفهمی که تو همون کسی هستی که به خاطر پیشنهادات مزخرفت خیلی‌ها توی ضرر هستند. از ۷۰ سنت داری به ملت میگی که میانگین کم کنند و درک کافی نداری که اون یارو پولش رو با هزار زحمت تهیه کرده و چقدر باید میانگین کم کنه ؟؟؟ اصلاً تو با چیزی به نام حد ضرر آشنا نیستی و دیر یا زود به فنا میری. حد ضرر فقط مال فیوچرز نیست حد ضرر یعنی اگر قیمت به عددی رسید من در تحلیل خودم دچار اشتباه شدم و روند بازار معکوس شده و برای اجتناب از ضرر بیشتر باید بفروشم و در نقطه پایین‌تر خرید کنم . وقتی سواد و درک کافی از بازار نداری مدام به فکر حفظ کوین‌ها هستی و لحظه به لحظه به حجم ضررهات افزوده می‌شه . خانم آتنا با همین استراتژی که گفتم خیلی از ضررهاشو کم کرد اما تو همچنان بر مرکب جهل سواری . حالا ازت می‌خوام از این به بعد صحبت اضافه نکنی کار خودتو بکن و دیگران رو توی چاه ننداز

کسی که رو هشتاد خریده چرا باید رو شصت خالی کنه مستر کند ذهن

برای اینکه روی ۴۰ سنت الان بخره . سواد مهم نیست . عقل هم نداری

شما از اول فومو بودی بعد شدی رضا