درخواست: تشکیل گروه تلگرام برای تحلیل

آقا آرش سلام

واقعا ممنونیم از تحلیل های خوبتون دمت گرم هر کجا هستین زنده و سلامت باشی، میخواستم ازتون خواهش کنم یه گروه داخل تلگرام بزنید البته با همین نامی که اینجا هستید تا هر کی دلش خواست و با شما همراه بود اونجا نظرات خودتونو بگین ما هم استفاده کنیم، اینجا خیلی دیر پیامها ثبت میشه، همچنین بعضی افراد ناآگاه و سم پاش مخالف نظرات شما هستند که بقیه رو هم گمراه میکنن،پارسال یه آقایی به نام عمو ساتوشی تو صفحه بیت کمک میکرد و تحلیل میزاشتن بخاطر بعضی افراد ناآگاه و قدر نشناس داخل تلگرام کانال زدن و کارشونو اونجا انجام میدن خدا خیرشون بده،من نظرات شما رو دیروز خوندم واقعا دمت گرم خیلی مردی تو این دوره زمانه کمتر کسی هست بدون منت و بدون پاداش به مردم کمک کنه خداوند خیرتون بده ان شاالله تنتون سالم دلتون خوش و جیبتون پر پول باشه، لطفا به پیشنهادم فکر کنید و داخل تلگرام اظهار و نظر کنید ممنون

سلامت باشيد داداش نه من ناراحت نميشم اينجا هم هستم بخوام برم حتما شماره ميزارم كسي كار داشت ولي متاسفانه وقت من كلا ازاد نيست يراي اين كار بخوام كانال بزنم اون موقع ميگن سو استفاده كرد تا جايي كه بشه همين صفحه من هستم كمك ميكنم حتي يه نفر مثل شما باشه من هر كاري براي خودم بكنم اينجام ميزارم دوستان استفاده كنن

دوستان گلم براي همه ناراحت هستم ولي الان وقت خريد هاي ما رسيده اكثريت به من راي مثبت دادن براي اعلام نقطه ورود سبد الان قيمت ميگم فقط طبق همين عكس بگيريد خريد كنيد از هر ارز٥٪؜همين قيمت تا نرسيده به قيمت خريد نكنيد الان رسيده اونايي كه ميزارم زيرش بخري كه بردي
اولي ريپل ٢دلار رسيده خريد شد
دومي دوج ٠/٢٤زسيده و خريد شد
سومي شيبا٠/٠٠٠٠١٣رسيده و خريد شد
چهارمي اتريوم ٢/٥٠٠رسيده و خريد شد
پنجمي فايل٣دلار رسيده و خريد شد
ششمي په په ٠/٠٠٠٠٠٨٩٠رسيده و خريد شد
هفتمي بي بي دوج٠/٠٠٠٠٠٠٠٠١٣رسيده و خريد شد
هشتمي بيت ٩٢٠٠٠٠رسيده و خريد شد
نهمي سولانا١٨٥رسيده و خريد شد
دهمي نات كوين٠/٠٠٢٤رسيده و خريد شد
1403/11/15

دوستان الان طبق اعداد بالا من خودم ورود زدم الانم همين مبالغ هست هر كي دوست داشت همراه بشه اينا الان رسيك بسيار پاييني دارند هر روز من اين و ميزارم با هم چك كنيم كه كدام مجدد ميتونيم وارد بشيم دقت كنيد ٥٪؜ورود كنيد ميشه ٥٠٪؜بعد ٥٪؜بعدي ميزاريم براي ميانگين كم كردن كه اعلام ميكنم ٥٪؜بعدي رفت بالا ديگه كلا خريد نميكنم موفق باشيد از دست نديد لطفا تاييد كن بزار استفاده كنن دوستان