خرید اتریوم: فرصت یا ریسک؟

با سلام . دوستان من داخل سبد ارزهام ارزهایی رو دارم که در مدت این دوماه حدود ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ درصد ریزش داشته . چون قیمت دلاریشون یادم نیست ریالی میگم خدمتتون ارزی داشتم که در تابستان ۷۸۰۰ تومن خرید و فروش کردم در حال حاضر به ۳۵۰ تومن رسیده و یکی دیگر از ارزهام که به حدود ۴۰۰ تومن رسیده که میم کوین هستن . حدودا دو هفته پیش که قیمتشون به ۸۰۰ و ۹۰۰ تومن رسید من خرید زدم . در حال حاضر هر کدوم بیش از ۱۰۰ درصد ریزش داشته . یک چیزی خدمتتون عرض کنم در هر بازاری هر کالایی وقتی به قیمت بالایی برسه و معامله بشه بعد از سقوط قیمت مجدد به همون قیمت بالا که بوده میرسه و حتی از اون قیمت بالاتر هم خواهد رفت . پس جای نگرانی نیست استرس نداشته باشید . این تجربه بیش از ۲۰ سال معامله کردن در سکه دلار ماشین و ملک هست که من خدمتتون عرض کردم بی شک ارز دیجیتال هم همینطور خواهد بود . پس بدون استرس ب کارهای روزمره ادامه بدید و با ریزش قیمت خودتون رو نبازید چون قیمت مجدد بر میگرده ی خورده صبوری کنید

پورفسور سکه و ماشین و ملک در داخل به علت نوسان بازار دلار قیمتشون فضایی شده، هیچ ارتباطی با این نداره..

پروفسور منظورم رو نگرفتی گفتم وقتی کالایی که به یک قیمت صعودی برسه بعد از اینکه رکود بشه ریزش کنه و قیمت بیاد پایین مجدد به همون قیمت قبل که بالا بوده میرسه و حتی بالاتر . هم تو ملک تجربه کردم هم تو ماشین هم سکه و هم دلار شما سنتون به این این چیزایی که من گفتم قد نمیده صحبت از زمانی میکنم که ملک خریدم ۱۹ میلیون تومن بعد از دوسال قیمتش رسید به ۱۷ میلیون تومن کسی هم پول نمی‌داد به همون ۱۷ میلیون تومن .سال سوم قیمت برگشت همون ملک رو ۴۰ تومن رو هوا میخریدن