استیک کردن و سوددهی

اون کسایی که منو فقط به واسطه دختر بودن مسخره و تحقیر میکنن بگم.ملکه الیزابت هم یک زن بود.رئیس بانک مرکزی اروپا یک زنه.
الان رئیس خیلی از صرافی های دنیا و بانک های دنیا زن هستن،حالا صرفا ما چون جنسیت دختر داریم ،این به این معنی نیست که فقط باید خونه دار باشیم.البته خونه داری هم شغل مقدسی هست و من دست مادرم رو میبوسم،ولی هر کی یه جور هست،من دوست داشتم از نوجوانی جا پای پدرم بذارم و تو بازار های اقتصادی باشم واسه همین دانشگاه نرفتم و هدفم رو چیدم،البته به تازگی دیپلم گرفتم.و دوست دارم مثل پدرم تو بازار هایی مثل طلا یا ارز دیجیتال باشم.
من هفته ای دوبار میرم طلافروشی پدرم،فاکتور نویسی،خرید طلا آب شده ،طلا با عیار های مختلف و کارمزد هاشون و اتحادیه رو میبینم،واقعا فضای عالی هست.
به نظر خودم بهترین سرمایه گذاری واسه آدم هایی که ترید بلد نیست و از بازارهای مالی سر در نمیارن خرید طلا هست.
اگه پولتون زیر ۲۰۰ میلیون تومن هست دلار بخرید ،اگه بالا ۳۰۰ میلیون هست طلا بخرید،به غیر از حفظ ریال هاتون قیمت طلای جهانی به دلار نسبت به چند سال پیش افزایش داشته.
نامید نشید،منم یه آماتور بی فکر بودم ولی با مطالعه و تحقیق و یاد گرفتن تکنیکال های مختلف و گوش کردن به چند تا از همین استاد هایی که تو سونیک هستن مثل آقا مهرداد و آقا هادی،تونستم ضرر هام رو تا بخش زیادی جبران کنم ولی بازم تو ضررم.
نامید نشید و براتون آرزوی موفقیت دارم🌸

کسی به خاطر دختر بودنت بهت توهین نکرده و نمیکنه توهین های که میشنوی بخاطر اضافه گوی های که میکنی هستش بعدا تو خودت دوست داری بهت توهین چرا. چون وقتی میبینی خیلیا دیسلایکت میکنن یعنی حرف های که میزنی باد هوا هستش و نباید حرفی بزنی نظری بدی اینجا باید کسانی نظر بدن که بلده کار هستن نه تو

عالی عالی
سودای هنگفتم میبینی مطمئن باش
فقط تک ارز نباش
سونیک فوق العادست
اما با سرمایه ای که ورود کردی حداقل رو ۳ تا پروژه غول باید باشی
مثل آدا یا متیک ؛ امثال اینارو میگم و خود سونیک
پولاتو پخش کن و سعی کن همه داخل یه کیف پول هم نباشن بهتره
اصولی عمل کنی نتیجشو میبینی

شما مشکلی که داری فرقی هم نداره پسرم بودی کمی هیت میگرفتی بیش از اندازه نظر میدین

ممنونم جهت راهنمایی :folded_hands:t2:

موفق باشید. به حرف منفی دیگران اهمیت نده.:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

چندوقته تو صفحه ریپل نیستی که ناامید کنی دلمون برات تنگ شده