خرید یک میلیارد و انتظار صعود

منی که پول پیش خونمو باهاش میجر یه دلاری خریدم و پودر شد،شرمنده خانوادم شدم،دیگه نمیکشم
برام دعا کنید،هر چند دعا عم دیگه تاثیری نداره،فقط یه معجزه باید بشه
تو رو خدا اگه علم ندارید به کسی امید واهی ندید،شاید حرف های شما تنها دارایی یه نفرو به باد بده،من به امید میجر دو دلاری و دو برابر شدن پولم ورود کردم ،این شد نتیجه اش
الانم ذهنم درگیره،خدا بهم آرامش بده،فکرای بدی تو سرم میچرخه،نمیتونم تو چشم زن و بچم نگاه کنم

صبور باش میگذره حتما پولت برمیگرده بهش فکر نکن عزت و ذلت دست خداست نگران نباش همه چی درس میشه…

برمیگرده انشالله

داداش گلم من رو ۸۵ خریدم، تمام داروندارم رو. منم شرایط شما رو دارم، حتی ماشینمم که باهاش کار میکردم رو فروختم دادم این آشغال رو خریدم، ماه بعد قراردادم تموم میشه پول ندارم بذارم روپیش خونه

ولی برادرانه پولتون زنده شد برید نگاهشم نکنید این حرف به خودم زدم به شماهم میگم

هیچ راهی نداری جز اینکه صبر کنی و در 1.8 دلار بفروشی . در این قیمت کم اصلا نفروش . احتمال داره تا 3 چهار 5 ماه دیگر حتی تا 4 دلار هم بره . تحلیل قطعی وجود ندارد . همش احتمال هست . ولی در نهایت میجر 4 دلار رو در 2025 میبینه .

با سلام توکلت ب خدا باشه…و صبر کن

برادر گلم روندها تا ابد نزولی یا صعودی نمیمونن.این روند نزولی تموم میشه و تبدیل به صعودی میشه.با الگوریتم روندها طراحی و اجرا میکنن،من و شمافقط در مسیر این روند خرید و فروش میکنیم.امیدوارم زودتر این جهنم تموم بشه و زیان شما رو پوشش بده.برای شما هم تجربه میشه که پولی که تحمل از دست دادنش رو نداری،وارد پرریسک ترین بازار مالی نکنی.

این تحلیل از کجا آوردی شما برچه پایه و اساسی امید واهی میدین

میفهمم چی میکی،خیلی سخته،امیدوارم پول شما هم زودتر برگرده و زندگیتون به روال عادی برسه

نباید این پول میاوردی تو بازار
به خدا توکل کن تصمیم عجولانه نگیر نهایت ی خونه کوچکتر اجاره میکنی