اصلاح بیت بخاطره جنگ اقتصادی که بین امریکا وکانادا و مکزیک وچین پیش اومده .بعدش اخه هی میگی الت سیزن تموم شد ،کی شروع شده که تموم بخواد بشه؟الت سیزن زمانی شروع میشه که الت کوین ها صعود زیادی داشته باشن ،رشد بازار هم به خاطر ورود ترامپ بوده،چه الت سیزنی؟یه کوچولو مطالعه کنی بد نیست،الت سیزن نزدیکه .تو این بازار باید صبور باشی ،مثل اینکه الت سیزن ندیدی،من ۴سال پیش تو الت سیزنی که اتفاق افتاد ،سبده خوبی که داشتم تونستم ماشینمو عوض کنم،الت سیزن یعنی این .نه این که بازار سبز شدو چند در صد رشد شد میگی الت سیزن،توام از یکی شنیدی ،ول کن نیستی،وقتی شروع شد اون موقع میفهمی الت سیزن یعنی چی.صبر مردانه=ثروت جاودانه.
آقا سلام یه سوال
اگر پول زیاد از صرافی طی مثلا یک ماه حدود ۳ میلیارد بزنیم به حسابامون حساب ما رو بلوکه میکنند و مالیات میگیرند؟ گفتم شاید شما تجربه ش رو داشته باشید
ممنون از پاسخگویی شما
تو برو اول یاد بگیر بعد بیا اینجا دهن باز کن آلت سیزن هنوز اتفاق نیفتاده خارجی ها که صاحب این بازار هستند میگن هنوز اتفاق نیوفتاده شما ۱۵ روز پیش که می گید پولی وارد اتریوم شد خیر پس دهنتو ببند بگذار بقیه صحبت کنند به خدا همیشه میام نگاه می کنم ولی با آدمی که سوهان روح باید اینجوری برخورد کرد من ۵۰۰۰۰ هزار تا از این رمز دارم وخیالم راحت که می ترکونه