انتقاد از تحلیلگران بازار ارز دیجیتال

سلام دوستان وقت بخیر
یعنی واقعا برای اون تحلیلگرهایی که اسم خودشونو گذاشتن تحلیلگر
متاسفم
اکثر تحلیلگرهایی که می‌گفتند صبر کنید صبر کنید خب شما اگه تحلیلگر بودید تو قسمت تحلیل پیام می‌ذاشتید نه اینکه توی قسمت نظرسنجی پیام بزارید الا همه پیام‌هاتونم این بود که صبر داشته باشید قیمت برمی‌گرده

آقا درست ما میگیم قیمت برمی‌گرده ولی تا چه حدی میاد پایین وقتی شما اینو نمی‌دونید ه الکی نظر می‌دهید و ما رو دچار ضرر می‌کنید

مثال بیت ۱۱۰ هزار دلار است الان شده ۱۰۵ هزار دلار خوب تا چه مبلغی باید ثبت کرد تی اینو نمی‌دونید فقط به الکی نظر می‌دهید صبر کنید

اون تحلیلگری رو واقعاً باید با طلا نوشتش که مثلاً بگه بیت ۱۲۰ هزار دلار رو بفروش قیمت بیت اومد اومد قیمت ۹۰ تا ۸۵ با حد ضرر ۸۰ بخرید نه اینکه فقط بگه صبر کنید صبر کنید اینا خدازاده هستند یعنی خدا پدرشونو درآورده ینجا کسی نمی‌شناسستشون یه اسم مزخرفی به نام تحلیلگر گذاشتن اسم خودشون

این همه اراجی ف بافتن ما را هم ضرری کردند متاسفانه

الان هم که میگن صبر داشته باشید خب دوست مصرف تا کی تو می‌دونستی این قیمت میاد پایین می‌گفتید بفروشید پایین‌ترشو بخرید نه اینکه صبر کنید واژه بیخودیه

دوستان صحبت منو تایید می‌کنید یا رد می‌کنید با لایک دیس لایک

ادمین حتماً تایید کن

دوست عزیز اینجا کسی تحلیلگر نیست با علم خودت پیش برو
این بازار پر ریسک هست و بازارساز بازار رو به هر طرفی که براش سود بیشتر داره میبره و این وسط اگه اصول ترید رو رعایت نکنیم سرمایمون نابود میشه اصول ترید هم میگه هیچ وقت با کل سرمایه وارد نشیم و استراتژی خرید پلکانی داشته باشیم و احتمال ریزش ۹۰ درصدی رو هم درنظر بگیریم و برای اون هم برنامه داشته باشیم
من ۸ ماهه این برنامه رو دارم کلا ۱۰ تا پیام هم ندادم ولی هفته پیش که سرخوشی دوستان و تارگت های فضایی رو می دیدم دو بار پیام گذاشتم بیت یه سر به ۹۱-۹۲ میزنه و تو سابقه پیام هم موجوده بلکه دوستان رو به تحلیل بیشتر دعوت کنم و غافلگیر نشن

فقط تجربه همیشه بدونید همین جمله رو بسه همتونه بازار شدوی یا سایه قرمز بلند و پس میگیره تمام همین جمله بفهمین دستتون جلوست.الان تو نمودار شدوی قرمز بلند کجاست رو ۸۸ پس بیت تا زیر ۸۸ باید بیاد باید.لطفا تایید کنید

بنده خدا دراین بازارکی میتونه اینقدردقیق بگه اصلا اگه هم باشه مطمئن باش تحلیلش چاپ نخواهد شدچون به ضررصرافی هاست