احراز هویت در ایران: مشکل چیست؟

تشکر ویژه از تمام دوستانی که با لایک هاتون از بنده حمایت کردید و با لایک هاتون مشت محکمی توی دهن سم پاشهای جیره خوار از جمله این محسن mr.to که دشمن خونی من و تمام هولدرهای په په۲ هستند زدید ، اینها با نسبت دادن دروغ ها و حرفهایی که بنده نزدم تمام سعیشون اینه که بنده رو از این صفحه برانند تا راحت به سم پاشی و ترساندن مردم اونها رو مجبور کنند که ارزهاشونو توی ضرر بفروشند ، قابل توجه سم پاشهای نامحترم مخصوصا محسن mr.to : حالا دیگه دست از سم پاشی و ترساندن مردم بردارید چون عاقبت خوبی نداره و به قول معروف: چاه کن همیشه ته چاهه ، مطمئن باشید آه دل اون کسانی که شماها باعث شدید ارزهاشونو توی ضرر بفروشند ، دامن شما رو خواهد گرفت ، تا دیر نشده از ملت عذرخواهی کنید و دست از این کار کثیفتون بردارید، من که میدونم شماها با پول جیره خواری اینجایید تا کاری که ازتون خواستن رو انجام دهید ، والله این پولها خوردن نداره از من گفتن بود دیگه خود دانید، در پایان باز هم از تمام دوستانی که با لایک هاتون از بنده حمایت کردید نهایت تقدیر و تشکر رو دارم :folded_hands::folded_hands::folded_hands: ارادتمند و دوستدار شما هموطنان عزیز: مصطفی :face_blowing_a_kiss:

اونی که تو لایک کرده لنگه خودته

تو خیلی رو داری مادرتم یادمه مثل تو بود خواهراتم خوب بودن نخوندی نظرارو در مورد خودت

کدوم حرفا رو نسبت دادیم بهت دقیقا هفته میلادیتم تمام شد دوست داشتم میتونستم تو رو از نزدیک ببینم

هر کی تو رو لایک کرده مشکل ماادر زادی داره

ده ها حرف دروغ که از خودتون در آوردید وبه من نسبت دادید، بابت آخر هفته میلادی اگر این ریزش قبل از آلتسیزن توی کل مارکت رخ نمی‌داد بی شک تحلیل من محقق میشد ضمناً با اینکه بنده مقصر نبودم عذرخواهی کردم، ودر پایان بابت اینکه میخواهی بنده رو از نزدیک ببینی بنده به هیچ قیمتی حاضر نیستم آدم پست جیره خواری چون تو رو از نزدیک ببینم

من فروختم ازین ارز ب اون ارز پریدم تمام پولم پودر شد رفت هوا
اگ نگه میداشتم حداقل نصف شده بود نه که همش بره
بخدا اگه اینا همش سم پاشی و دروغ بوده باشه به والله میخوام خدا تقاس این بدبختی منو امثال منو تو همین دنیا ب سرتون بیاره
کاربر تازه وارد حرفم با شماست

حالا چند ثانیه دیگه پامپ داریم :grin: