اهمیت دامیننس بیت کوین در ریکاوری آلت کوین‌ها

دامیننس بیت برای اولین بار بعد از سه سال به 64.18% رسیده یکی از دلایلی که تنها با اصلاح چند درصدی بیت آلت‌ها اینقدر شدید اصلاح داشتن رشد شارپ دامیننس بیت بود

علاوه بر چارت بیتکوین، رفتار دامیننس تو این ناحیه برای ریکاوری آلت‌ها خیلی مهمه زمانی که ریزش دامیننس تایید بشه و شروع کنه به اصلاح آلت‌ها ریکاوری خوبی میکنن

سعی کن یه حرفی از خودت بزنی نه اینکه اسکی بری. می‌فهمی که چی میگم

اونی که میفهمه منم نه تو ..تو یه پخمه ای بیش نیستی عقده ای بدرد نخور من هیچ ادعای ندارم و نداشتم و نخواهم داشت یه تحلیلی از یه استادی دیدم منم گذاشتم اینجا که بقیه هم ببینن و استفاده بکننن

اونی که میفهمه منم نه تو یه بچه ماچی که پر از عقده هستی من هیچ وقت ادعای ندارم و نداشتم چون. اصلا بلد نیستم
سه استادی تحلیل گذاشه. بود منم گذاشتم اینجا بقیه هم ببینن استفاده بکنن اوناهم حالا اگه تو مشکل سوزشی داری اون بحث جدایی داره اینجا که جاش نیست ولی تو جای مناسب ترهم من درخدمتم

اون دیگه به تو ربطی نداره حالا اگه سیر شدی کلتو از پشت من دربیار بچه بدرد نخور من که ادعای ندارم اینو یه استادی گذاشته بود منم اینجا گذاشتم بقیه ببینن اوناهم استفاده بکنن این الان کجاش بده ؟؟؟؟

من هیچ وقت نه ادعا کردم نه حرفی از بالا و پایین بودن زدم اینم یه استادی گذاشته بود منم اوردم اینجا گذاشتم که چند نفر مثل خودم ازش بهره ای ببرن این کجاش ایراده ؟؟

تو چرا همش سرت تو ک و ن همه هستش
گ و ه خوریش به تو نیومده

تو حالا چرا کلت رو تو کون همه میکنی سیر نمیشی چرا
مثلا میخوای بگی خیلی خفنی یا مثلا خیلی بلدی؟
دهنتو ببند زیاد وراجی نکن

دقیقا درست گفت شما متوجه نمیشی وقتی به نسبت تمام ارز های بازار فقط بیت به این سرعت رشد می‌کنه یعنی تمام پول اومده تو بیت و دامیننس می‌ره بالا وقتی بیت اون بالا درجا بزنه پول ازش درمیاد می‌ره تو آلتها از این راحتی نمیشه توضیح داد

سعید جان یکی از کسایی که تا الان نه چرت و پرت گفته نه الکی ادعا کرده تو بودی، اینا رو هر چی تو گوششون بگی چیزی تو مغز پوکشون فرو نمیره