نگاهی به وضعیت فعلی بازار و توصیه‌ها

سلام به همگی

دوستانی که از دی ماه خرید داشتند تحت هیچ‌شرایطی نفروشند.
دوستانی هم که هولد کردن تکلیف مشخص است.
این ریزش‌ها برای گروهی بهترین فرصت برای خرید‌های پله‌ای‌ست برای گروهی هم اعصاب خوردی و متضرر شدن را به همراه داشت.

اگر بیت ۹۵ هزار تثبیت نده به احتمال قوی تا ۸۹ سقوط خواهد کرد.
پیشتر‌ها عرض کرده بودم.
همه‌مون دوست‌ داریم ارزی که خریدیم سود بیشتری بده و لذت بیشتری ببریم.

اما اینکه چند سنت تو دو ساعت بالا بره و بعد عرض چند دقیقه پایین بیاد
اسمش پامپ نیست.
فردا هم این اتفاق دوباره رخ می‌ده برای چند ساعت
اینکه شماها به تغیر قیمت تتر توجه نمی‌کنین تا چند سنت بالا میره رویافروشی می‌کنین برام خیلی عجیبه.

خصوصن از عزیزانی که هولدر این ارز هستن.
شماها که باید بهتر بدونین این نکته رو عزیزان من

بیت در شرایط فعلی اصلن اجازه‌ی حرکت‌های انفجاری به هیچ ارزی نمی‌ده.
با یک سرچ ساده در سایت‌های خارجی می‌تونین به میزان خرید و فروش طلا در جهان پی ببرید.
توی این بازار که دقیقن در ماه‌های پایانی دولت قبلی ترامپ بود رخ داده رجوع کنید.
اینکه ترامپ به ارز دیجیتال اهمیت می‌ده دلیل بر رشد آنی و آتشفشانی نیست.
بازار حداقل دو ریزش سنگین و متوسط خواهد داشت.

انرژی مثبت خوب هست اما همه‌چیز که انرژی مثبت نیست یا دعا و ادعیه که جبران خسارت عزیزانی که با تشویق‌های برخی شروع به خرید می‌کنن نخواهد شد.

باز هم عرض می‌کنم برای من و عزیزانی که از زیر ۵۰ سنت با این ارز همراه هستن هیچ‌چیز با‌ارزش‌تر از سود بیشتر نیست.
اما بترسید و بترسیم از اینکه ورق برگرده و زندگی دیگران و خراب‌ کرده باشیم.

پس توصیه می‌کنم دوستانی که قصد خرید دارند این چند روز را صبر کنند.
تا با خیال و آرامش بیشتر خرید کنند.

برای همه‌تون همواره بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم
خوشحالی شما خوشحالی من و بقیه دوستان هم هست.

:gem_stone::rose:

دقیقا باز ورق برگرده بیت بریزه باز آقا بابک و آقا آرش رو مورد سرزنش و توهین قرار میدن مردممون بخاطر شرایط بد اقتصادی متاسفانه هیچ صبر حوصله و اعصاب نداره به امید روزهای خوب و کلی انرژی خوب و مثبت برای دوتا از آقایان یکی فاندامنتال یکی تکنیکال از هر دو نهایت استفاده رو بکنید و به حرف سمپاش ها دقت نفرمایید در نتیجه مورد ضرر زیان میشین سعی کنین رو ذهنتون و روانتون کار کنید تا تو این بازار بازدهی خوبی بگیرید به شخصه خودم دچار ضرر و زیان شدم اما شده دیگه کاریش نمیشه کرد

تو فقط تو‌ دل بقیه رو همیشه خالی میکنی کلا پیام های خودتو ببین فقط میگی میریزه و امیدوار نباشید اما میدونی همین پیام هات باعث میشه خیلی ها از ترس ریزش بیشتر با ضرر از این بازار خارج بشن کاش هر پیامی که میذاریم چه مثبت چه منفی به عواقبش خوب فکر کتیم