دوستان گربه به هیچ عنوان فروشنده نباشید مزد صبرتون تا عید امسال میگیرید 1.5 تتر ک راحت تاچ میکنه اونجا خواستید ی پله پیاده بشید اگر تا 7 تتر ک دوج وارد بورس نیویورک میشه ک ETF تایید میشه نخواستید تو بازار باشید
ب نظر گربه نهایت اردیبهشت بازار صعودی و آلت سیزن تمام میشه و باید سرمایتون ب سمت بازارهای دیگه ببرید یا تتر بمونید.
در شرایط کنونی هم ک یکی میگه گپ 72 هزار پر میشه یکی میگه میریم برای 160 هزار تتر شما هولد کنید ب زندگیتون برسید و همون سبک ک گفتم سیو سود کنید و پله ای یا در یک مرحله از بازار خارج بشید.
تو یه ورژن دیگه ای از فاندبرگی که وعده دوج 10 دلاری میداد . چرا خجالت نمیکشین شماها؟؟ دوج 1 دلاری و 7 دلاری . اگه دوج بشه 7 دلار باید بیت کوین نابود بشه اتریوم نابود بشه همه حجم بازار بیاد روی دوج آشغال میشه این ؟؟ چرا چرت و پرت میگی آخه . برای بولران بعدی شاید یک دلار بشه الان نه . ملت رو فریب ندین . از مئو مئو گفتنت مشخصه هیچی بارت نیست . اونهایی که میخواستن ورود بزنن 22 سنت خریدن . فعلا تا 30 سنت رو داریم صعودیه . بعدش اونجا بررسی میشه . ضمنا دو روز پیش که گفته بودم دوج ریزش داره آقایان محترم زیر پیام من نوشته بودن قیافت شبیه … منه ادمین هم اون پیامو کلا پاک کرده . اگر بیت کوین سقف جدید بزنه دوج نهایت میشه 50 سنت که با اصلاح بیت دوباره میریزه . بازم مسخره کنین و فحش بدین .