پیش‌بینی قیمت گربه تا عید

دوستان گربه به هیچ عنوان فروشنده نباشید مزد صبرتون تا عید امسال میگیرید 1.5 تتر ک راحت تاچ میکنه اونجا خواستید ی پله پیاده بشید اگر تا 7 تتر ک دوج وارد بورس نیویورک میشه ک ETF تایید میشه نخواستید تو بازار باشید

ب نظر گربه نهایت اردیبهشت بازار صعودی و آلت سیزن تمام میشه و باید سرمایتون ب سمت بازارهای دیگه ببرید یا تتر بمونید.

در شرایط کنونی هم ک یکی میگه گپ 72 هزار پر میشه یکی میگه میریم برای 160 هزار تتر شما هولد کنید ب زندگیتون برسید و همون سبک ک گفتم سیو سود کنید و پله ای یا در یک مرحله از بازار خارج بشید.

خیلی مئو

به نظرت تارگت 7دلار رو تو این سایکل میزنه؟؟؟؟

داداش پپه رو روی ۲۰ خریدم بنظررت بفروشم بزارم روی دوج هام یا اونم بمونه تا چند

صددرصد نه فوقش بشه ۱/5دلار

تو یه ورژن دیگه ای از فاندبرگی که وعده دوج 10 دلاری میداد . چرا خجالت نمیکشین شماها؟؟ دوج 1 دلاری و 7 دلاری . اگه دوج بشه 7 دلار باید بیت کوین نابود بشه اتریوم نابود بشه همه حجم بازار بیاد روی دوج آشغال میشه این ؟؟ چرا چرت و پرت میگی آخه . برای بولران بعدی شاید یک دلار بشه الان نه . ملت رو فریب ندین . از مئو مئو گفتنت مشخصه هیچی بارت نیست . اونهایی که میخواستن ورود بزنن 22 سنت خریدن . فعلا تا 30 سنت رو داریم صعودیه . بعدش اونجا بررسی میشه . ضمنا دو روز پیش که گفته بودم دوج ریزش داره آقایان محترم زیر پیام من نوشته بودن قیافت شبیه … منه ادمین هم اون پیامو کلا پاک کرده . اگر بیت کوین سقف جدید بزنه دوج نهایت میشه 50 سنت که با اصلاح بیت دوباره میریزه . بازم مسخره کنین و فحش بدین .

البته دقیقش 6.9 دلار :money_mouth_face:

ممنون بابت نکته های خوب و مفید

اره منم دیدم اون پیامو اتفاقا کار جالبی نبود تو حتی قیافت شبیه اینم نیست.

میو میو کردنت خخخخ

رامین ۷سنتی
تو قیافت به این خوبی چرا ادمین پاک کرد
قیافت شبیه پ ه ن گ ا و
دیگه

آقا درست میگه دیگه دقیقا همینه که آقارامین

دوست عزیزهیچ چیزی مشخص نیست به همون یک دلیلی که شده رتبه ۸به همون یک دلیل میشه بیادرتبه ۱همه چیزدست خودشونه :folded_hands::folded_hands: