دوستان این کاربر تازه وارد که داره خودشو جر میده اولا مشخصه یه بچه الاف و بیکار و عقده ایه که شبانه روز افتاده تو صفحه پپه 2 و سم پاشی میکنه ودوم اینکه این شخص شک نکنین همین سامان صادقیه که پارسال هی سم پاشی میکرد دقیقا قبل از پامپ پپه 2 و بعد از پامپ گم و گور شد والان باز برگشته اولای کار اومد خودشو موافق پپه نشون داد و از اونور با کاربر تازه وارد سم پاشی کرد و حالا که داره منفی بافی میکنه شک نکنین ما نزدیک به پامپ هستیم پارسال باعث نابودیه خیلیا شد ودقیقا لحظاتی و زمانای کوتاهی مونده به پامپ پپه2 خیلیا رو با حرفاش از دور خارج کردو بیچاره ها بعد اومدن ناله و نفرین که کاش نفروخته بودیم اونایی که از پارسال با این ارز هستن میدونن چی میگم ..دوستان اگه پولتون از نصف کمترم شده خاهش میکنم نفروشین به حرفشون گوش ندین بخدا پشیمون میشین تا وقتی نفروختین ضرر نکردین اما فروشتون برابر با ضرر بزرگیه
باشه تو راست میگی به خیال بافی ادامه بده لحظه اخراسکم جواب دارم برات
پارسال تو گروه تلگرامی هولدر های ایرانی پپه۲ دقیقا یک شب قبل پامپ قوی، سامان صادقی و یه اقای با نام مستعار ژوپیتر که ادمین گروه بود همه رو تشویق به فروختن کردن و به همه گفتن که ارز اسکم شده
من با دلیل برهان خواستم هولدرها رو راضی کنم نفروشن ولی ژوپیتر من رو از گروه انداخت بیرون
من یکی یادمه سامان صادقی اون زمان چه کارها که نکرد چه ضرر ها که نزد . ما قدیمیا خوب یادمون هست واسه این جدیدا ناراحتم
الان دیگه مشخص شد که کاربر تازه وارد همون سامان صادقی هست . خوب خودت لو دادی