مقایسه سولانا و ریپل

با سلام به همه
دوستان همیشه همراه:face_blowing_a_kiss: و دوستان همیشه طلبکار و منتقد :joy:

وقتی بیت ۱۶ هزار دلار بود همه منتظر بودن ک بیت کوین چنج آف بده و تاییده بده و از بالا اینگلف کنه مویینگ هارو رد کنه خط روند ها بشکنه و فلان و بهمان که بعد اونجا با خیال راحت برن سمت آلتکوین های ارزشمند و همگی آماده بولران بشن
الان بیت کوین ۱۰۰ هزار دلار این یارو ترامپ اومده سر کار هاویینگ رو دیدیم و کلی خبر خوب و فاندامنتال های قوی برای بازار اومده
اما
اما
شاهد از دست رفتن ایمان دوستان هستیم
چرا ریخت چرا نرفت بالا پس کی قراره این بره بالا چرا v4 ندادن بیرون چرا بایننس حمایت نمیکنه چرا توکن ها از ساپلای کم‌نمیشه
و همه اونایی که این قیمت ها رو میبینن و نگا میکنن بخرم نخرم میکنن
همه و همه و همه یک چیز رو میرسونه شما قرار نیست تو این بازار سود کنی عزیزم همین
شاید بیای ب من بدو بیراه بگی  و غُر دلتو سر من خالی کنی ولی بازم میگم قرار نیست تو این بازار سود کنی اگرم سود کنی یک سود کوچیک ک تو هر بازاری کم ریسک تر میتونستی به دست بیاری

اگه پول زیادی آوردی با یه کندل بهم می‌ریزی  اشتباه کردی باید  اندازه توانت ریسک میکردی
اگه به این ارز یا هر ارزی اعتقاد نداری
بازم اشتباه کردی واردش شدی
دیگه بچه ۶ ساله من شهامتش از تو بیشتر که میای میگی ما گول افراد مثل شما رو خوردیم
یک سری افراد بودن مثه شما رویا فروشی میکردن
بیخود گول خوردی اگه سود میکردی بازم میگفتی گول خوردم
اونایی که شیبا خریدن و میلیون میلیون سود کردن گفتن گول خوردیم ؟

شاید تو ضرر باشی به کسی ربطی نداره شاید تو سود باشی بازم به کسی ربطی نداره

نباید مسئولیت کار خودتو گردن کسی بندازی عزیزم
وقتی خودت نتونی تصمیم بگیری و برات تصمیم بگیرن
یعنی تاثیر عوامل محیط بر شما بیشتر از ذهن و فکر خودته

ترامپ پامپ میشه همه حسرت میخورن که چرا نخریدن ای بابا کجا بود که ماهم میخریدیم
الان با خاک یکی شده هیچکی نمیخره
این ک همون ارزه پس چیشد

اگه توضرری اگه تو قیمت بالا خریدی اگه علمش رو نداشتی
ولا قسم مقصر کسی نیست جز خودت
هیچکس هم هیچ کاری نمیکنه برات مطمعن باش

پس یکم آروم باشید چیل کنید
انرژی بد ندین ب هم 
از به کار بردن حرفهایی ک بار منفی داره پرهیز کنید
ولا قسم سلامتی و آرامش ذهن شما از پول با ارزش تر هست
نکته آخر بگم و برم اعتقادم اینه که بر این باورم که ۳ الی ۴ ماه دیگه فقط حسرت میخوریم که چرا بیشتر نخریدیم همین فقط حسرت

خاک پای همه عزیزان (  آتش ):rose:

خدارو شکر که دیدت بازه و امیدواری. من هم قبول دارم که بالاخره یه روز این ارز منفجر میشه و سود میده به هولدراش ولی نکته اینجاست که از ۴ سال پیش که من شروع کردم به خرید این ارز و پله ای تو ریزش ها خریدم و میانگین کم کردم و دیدم هم سه الی چهار ساله بود و نه کوتاه مدت. به هر کسی که میگفتی استراتژیم اینه تحسینم میکرد و میگفت موفق میشی ولی متاسفانه بدترین سناریو پیش اومده و بعد چهار سال که صبر کردم و پولم الان نیاز دارم و بافروش کیک تو ضرر هستم . خواستم بهت بگم که هیچ تضمینی نیست که تا چهار ماهه دیگه هم این ارز بره تو سود. احتمال داره که چهار ماهه اینده قیمت کیک بشه زیر یک دلار. این بازی قمارخونه است و هر کسی اومده تو این بازار داره ریسک بزرگ رو پولش میکنه . چهار سال پیش فکر میکردم که دارم خوش فکری میکنم و خیلی حالیمه و لی الان میگم تو قمارخونه شانس حرف اول و اخر میزنه. هر کی میتونه صبر کنه و هر کی نمیتونه با ضرر خارج بشه و هیچ کسی مسئول کار و نظر دیگری نیست

داداش هر کی هستی دمت گرم .
ولی اونایی که دیسلایک میکنن چه کسانی هستن .
خب شما عین حقیقت و گفتی چرا دیسلایک اخه؟؟؟؟؟؟؟

حرفت درسته اما پولی که نیاز داشتی رو باید روی ۵ میکشیدی بیرون و بعد با خیال راحت صبر میکردی
منم ازین رکب ها زیاد خوردم و یاد گرفتم اندازه توانم ریسک کنم
انگار ندارم
من از دلار ۲۷ یا ۳۰ هزار تومن دارم میخرم
باید بهتر میشد حالا ک نشده صبر میکنم تا ب تارگتم برسه و شک ندارم که میرسه

گفتم دیگه اونام دوستای ما هستن ولی از نوع طلبکارش😂

سلام چخبر از نسخه v4؟ ما همچنان منتظریم پس کی میخان از نسخه جدید رونمایی کنن

تراکت شما چنده واسه این ارز

سلام ارادت
مثل اینکه نسخه V4خیلی اهمیت داره که نمیخان تو کاهو بازار حرومش کنند احساس من اینه
من از چند تا ادمین و سرآشپز و غیره سوال کردم هی میگن سوون
حالا واقعا نمیدونم فوریه بدن بیرون یا نه

سرکارید عزیزان. ی چندتا ارز مث کیک و … ب امید v4 ,. داگز و نات و تون و … ب امید آزادی پاول دروف ،. دوج و سلونا ، فلوکی و سویی ب امید etf

ی عده ای ام ک ب امید آلت سیزن ک هیچوقت این اتفاق نمیوفته بخدا ک همش دروغ.

فقط ما بیچاره شدیم.