دوستان سوال دارم ببخشید فروردین 99 سولانا دونه ای 10 هزارتومان بوده الان تا 23 میلیون رفت یعنی 2300 برابر .
پس چرا میگن ریپل نمیتونه 10 دلاری بشه 50 دلار غیر ممکن
ببخشید اساتید ساده میشه توضیح داده ممنون؟؟؟
خیلیا انتظار دارن یک ماه این اتفاق بیوفته اما تو بلند مدت اتفاق میوفته
برای فهمیدن این رشد ها به تعداد سکه هاشون نگا کن تا هر حدی ک بخان اجازه ندارن برن
کف ریپل چقدر ب نظرت سقف ک بترکون چقدر
ممنون
ریپل بابقیه ارزها فرق داره…ریپل قراره ارز مبادلات اقتصادی جهانی بشه…در ضمن کسی قراردادی ننوشته که حتما بیت کوین باید رتبه اول جدول باشه…برا ریپل تارگت ۱۰۰دلار به بالا هم دادن
سلام سکه در گردش سولانا وعرضه کل آن رو خودتون با ریپل مقایسه کنید
کل توکن های در گردش سولانا حدود ۵۰۰ میلیونه ولی ریپل بیشتر از ۶۰ میلیارد توکن داره یعنی اگه بشه ۵۰ دلار نزدیک ۳ تریلیون دلار پول لازمه در حالی که ارزش کل بازار الان حدود ۳ تریلیونه که سهم بیت کوین ۶۰ درصد از کل بازاره .
امکانش وجود داره به قیمت ۵۰ دلار برسه.بهرشرطی که بازار به بالای ۱۵ تریلیون برسه که این حجم از نقدینگی ممکنه سالها طول بکشه
ممنونم ن سوال برا یک ماه نیست . صحبت برا یکی دو سال سه سال
سولانا ۵ سال گذشته ک این رشد کرده
صدرصد همینطوره بیت و اتریوم چیزی نیستن در برابر کارایی ریپل به احتمال زیاد سوئیفت رو دور میزنن با ترامپ جاشو میگیره و حجم چن تریلیونی سوئیفت به ریپل میرسه
جواب این سوالا حدودیه کسی نمیدونه تا چن روز دیگ چی میشه همه چیز به ی خبر تغییر میکنه احتمالا تا دو یا 1.90 میاد با ریزش بیت من خودم از وقتی ک اومد زیر سه کم کم خرید میزنم با هر پایین اومدن تا وقتی که به سه و نیم برسه ریپل رو میخرم بعد اون دیگ کاری باهاش ندارم تا صد دلار حالا کی بشه مشخص نیس