سلام و عرض ادب خدمت دوستای عزیز وگرامی
یه مطلبی رو میخواستمعرض کنم،هرچقد تو این صفحه بیاین وکامنتا ونظرات رو بخونین ۹۹ درصدش واقعا باعث میشه تا استرستون و فشار روانی تون بیشتر از قبل بشه و تو فاز منفی بیافتین چون هرکی هرچی دوست داره بدون اطلاعات فقط تایپ میکنه .باور کنین هیچکس از اوضاع پیش روخبر نداره ولی فقط یه چیزی که میتونه همه کسانی که مثل من خیلی تو ضرر هستند رو سرپا نگه داره (امید )هست.پس امیدتون رو از دست ندین و سعی کنین کمتر به این صفحه سر بزنین چون به غیر از ایجاد استرس چیزی عایدتون نمیشه.به امید اینکه تا اردیبهشت وخرداد ماه حداقل به پول خودمون برسیم و بعدش به سودی که میخوایم.
حرفت درسته ولی دیگه امیدمون نمیاد کم شده ۴ ماهه یکسره بازار نزولی شده هرچی سرمایه گذاشته بودم نصف شده حتی از نصفم کمتر، آدمای مثل من قشر ضعیف روا نیست این بلا سرشون بیاد چون پول عرق پیشونیمو ریختم اینجا،ب کدوم امید سرپا بمونیم کی تعهد میده ک بیت دوباره ب ۶۵ هزار برگرده آخه؟! آدمین مشکل داری بامن ۶ ماهه کامنتامو تاید نمیکنی
ما که باز میکنیم میخندیم فقط ، کلی هم تو ضرریم استرس کیلویی چن عامو
آفرین درسته…۱۰۰درصد نمیتوان گفت بیت رشدش تموم شده …باید منتظر روزهای آینده باشیم
نظر منم همینه امیدوارم تا اردیبهشت از ضرر خارج بشم نصف سرمایه ام تو ضرر هستش چندین بار خواستم یه مقدار از سرمایه ام رو بفروشم ولی تحمل کردم دست بهش نزدم به جز ده درصد از سرمایه که ماه پیش نقد کردم دادم پیش ثبت نام ایرانخودرو فروش یکساله
سلام خدایی راست میگی فقط امیدبه خدا
من داراییم دست ارزا هست فقط بیت نیست خیلی ارز دارم یعنی حسابم خالی خالی هرچی خریدم اومد پایین باز خرید زدم باز اومد پایین و به این امید که یه روزی میره بالا و میره چون قانونش این و میگه و برام مهم نیست چقدر تو ضررم تا وقتی نفروختم تو ضرر نیستم هر چقدرم بیاد پایین حقوقم و گرفتنی باز میخرم مشگلی نی یا نابود میشم که از اول نابودیم فرقی نداره به پول ما هیچی نمیدن یا از کارگری در میام خدایا به امید خودت حتا اگه چند سال طول بکشه من بیست ساله کارگری میکنم هیچ پوخی نشدیم والا حالا یه مقدار پول دادیم ارز که اونم پولش دستمون بود هیچی ندادن ارزش نداره پول ما
دوست عزیز باور کنین پنصد تومنم شده ۷۰ تومن.ولی چاره چیه اخه؟؟الان بخوامارزهام رونقد کنم همون ۷۰ تومن ارزشش هست ولی اگرنگه دارم بازبه این خوشم که پنصد تومنو دارم هنوز.واقعا منم مصل شما به سختی این پول رو دراوردم