سلام. شبتون بخیر دوستان… بامداد یکشنبه است… بر اساس چارت همه میتونیم بفهمیم که بیت در ناحیه رنجی کلافه کننده در حال حرکته.. که صرفا مناسب نوسان گیریه. اما خوشبختانه با همه اتفاقات دور برش. تا الان چارت، سیگنال منفی نداده و خط حمایت داینامیک که تو این چن روز اخیر شکل داده رو به بالاست… بشکل ساده تر درسته که سقف بالاتر نتونسته بزنه ولی کفهای بالاتری تولید کرده… و در حال حاضر این تنها سیگنال خوب چارت هست… امروز فردا فعلا بازارها تعطیله و میشه انتظار ادامه این رنج رو داشت و حداکثر احتمالی که من میدم اینه که بیت ممکنه عدد 41000 رو تاچ کنه… البته احتماله… در حال حاضر کاری نکردن بهترین استراتژیه… در رنج قبلیه خودش بیت 96 ساعت داخل رنج بود و در رنج حال حاضر 29 ساعت دیگه مونده تا 96 ساعت این رنج تموم بشه… که جالب مقارن میشه با باز شدن بازار های جهانی در بامداد روز دوشنبه خودمون.. و باز هم متقارن با روز 15-16مارس هست که فاندای مهمی داریم…
اما نظر شخصیه خودم… در مورد روند بازار = خیلی سخت بنظر میاد که بیت ریزش کنه… لطفا نظر بدین ممنون
ولی برای هر دو حالتش من امادگی دارم… پست قبلی عرض کردم کندل هفتگی زیر 38400 بسته بشه. من نقد میشم… حتی اگر نیم ساعت بعد بیت به 50 هزار دلار هم برسه. افسوس نمیخورم… من با استراتژیم شوخی ندارم… این یعنی راه اسیب نخوردن از بازار. و اینکه حفظ سرمایه بزرگترین اصل در این بازاره.