پارسال زمانی که همه توجه ها به doge coinبود ودرحد بیست تا صدبرابر افزایش داشت یک ارز ناشناخته وجدید اومد به نام shiba وبا ده تا صفر وارد شد ودر کمال ناباوری تا یک میلیون برابر افزایش پیداکرد.امثال هم همه ذهن ها به سمت baby doge با هشتاصفر هست که احتمالا شاید تا هزار برابر افزایش داشته باشه ویک ارز داره به نام shinja با چراغ خاموش باقدرت جلو میره با چهارده تا صفر …کی میدونه قراره چند تاصفرش کم بشه وچندصد هزار درصد افزایش داشته باشه…؟
و کی گفته که قراره چپ و راست شتکوینهای انفجاری بیاد!؟ پولهاتونو حتی بصورت خورد خورد و ناچیز پای این اشغالها دور نندازید!
دقیقا سرتیک هم گرفتش توی ۶تا صرافی معتبر لیست شده:rocket:![]()
![]()
من از اون بهتر سراغ دارم! ارز شیبا کورجی یا همون شیکو shiba corgi
من خودم تعداد ۱۸ رقمی ازش دارم.مطمئن باشید در حد چند دلار بخرید ضرر نمیکنید .از ۵ تا ۱۰۰ دلار از این ارز بخرید،این همه ضرر دادیم فرض میکنیم این چند دلار هم روش
خدا پدر و مادر اونی که قبل عید پارسال شیبارو بهم معرفی کرد بیامرزه کاش بیشتر خریده بودم با این حال در حد چند دلار خریدم و ۵۵۰۰ دلار بهم سود داد
بابا فهمیدیم تو هم شینجا داری، چرا فلسفه میبافی و مثل این آدمای همه چیز دان حرف میزنی
حاجی بیبی دوج یک میلیارد دلار مارکتشه هزار برابر بشه مارکتش میشه هزار میلیارد دلار از بیت کوین جلو میزنه! شیبا فقط سی هزار دلار مارکتش بود!