سلام وقت همگی دوستان بخیر _ یک سوالی داشتم بی بی دوج از صرافی ایرانی ک میخری زده حداقل 17 میلیارد واحد باید داشته باشی تو بتونی به کیف پول انتقال بدی با 20 درصد کارمزد شبکه __ آیا خرید از صرافی های خارجی و انتقال به کیف پول تراست اونا هم همین کارمزد رو میگیرن و اینکه اگه تو صرافی ایرانی بمونه بد نیست؟
معتبر باشه خطر ناک نیست
به نظر شما اگه ارز شما در صرافی و یا کیف پولها ی خارجی نابود بشه دستت به کجا بنده ؟ آیا میتونی به پولت برسی و یا ثابت کنی از اونا ارز خریدی . یا بر عکس این قضایا برای صرافی های داخلی هم هست . پس بنابراین خطر همه جا هست و هیچ فرقی نمیکنه کلا ریسکه . حداقل صرافی های داخلی دستت به یه جایی بنده و میتونی پیگیری قضایی کنی .
سلام با صرفه ترین کار اینه شما بایننس اسمارت چین بخری بریزی تو کیف پولت ی دلارم کارمزد نمیشه بعد بری داخل پنکیک سواپ تبدیل کنی به بیبی دوج
اگر مبالغ بالاتر میخوای از کیف تراست ولت بخر .و همونجا نگه داری کن . صرافی ایرانی که ظاهرا از خارجیا مورد اعتماد ترند
شما میتونی یه مقداری (بسته به توان مالیت) از صرافی بخری و بذاری همونجا بمونه. و یه مقداری هم بذاری توی تراست والت بمونه. از پنکیک سواپ به تراست والت وصل میشی و میخری و بذار داخل تراست بمونه. اینجوری هم کارمزد کمتری میدی، هم امنیت بیشتری داره. از زمانی که پنکیک فیلترشده، من دیگه نمیتونم به بیبیدوجهام اضافه کنم، چون حوصله فیلترشکن رو ندارم.
سلام عزیز من از کوینکس تعداد 39میلیارد گرفتم و انتقال دادم به تراست ولت 33میلیارد اومد تو کیف پولم یعنی 6میلیارد کسر شد ولی خوب داره به همون 39میلیارد میرسه تقریبا هفته ای 18میلیون داره به توکن هام اضافه میشه پس مهم نیست که 6میلیارد کارمزد دادم امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم