میگما خداوکیل ایقد آه و ناله میکنید مگه این دو ملیون پول که دادین بی بی دوج چه مشکلی از زندگیتون حل میکرده حوصله کنید دو حالت داره یا به جایی میرسه پولتون یا صفر میشه،که امکان نداره و اون آقایانی که میگن ایقد توکن داره و ایقد سکه تمام سکه هاش یه نگهنگ بخاد بخره مگه چقد پولشه ،و تیمش ایقد تبلیغ میکنه مگه الکیه
تو از کجا میدونی دو میلیون خریدیم؟ من خودم روی بیبی ۱۷میلیون توی ضررم . خب یه نهنگ بیاد همه سکه هاشو بخره باید حداقل ۸۰کواد پول بده . یعنی کل پولهای جهان .
با 2 میلیون سرمایه گذاری نهایتا دو دو سال دیگه پول یه موتور بهت بده. من 20 میلیون تومن معادل 200 میلیارد توکن خریدم نه خیلی امید دارم نه خیلی ترس
بخاطر همینه ضرر کردی دیگه وقتی حساب بلد نیستی.الان در حال حاضر یکی بخواد کل ۸۰ کواد و بخره میشه کل پولهای جهان:rofl:![]()
اشتباه بسیییار بزرگی کردی… قرار باشه بگیره همون دو میلیون بی نیاز میکنه.. قرار باشه پوچ شه هزار میلیارد هم بریزی توش میشه صفر… پس الکی با حرفای چرت و پرت مردم رو تشویق به خرید زیاد نکن و نگو دو میلیون فایده نداره.. دو میلیون طرف بره هم چیزی نمیشه ولی بیست میلیون تو بره بیچاره میشی
احسنت کاملا درسته، کلازیرپنج تومن عقلانی تره