هولد کاردانو و جواب

به نظرتون خرید کارت گرافیک برای استخراج الان کار درستیه؟ اینکه میگن استخراج اتریوم داره تموم میشه درسته؟

صبر کن وقتی اتریوم تموم شد بخر …قیمتاش میریزه

استخراج اتر تموم بشه ۲۵تا ارز دیگه هست که میتونی ماین کنی تحقیق کن به نظرات ادمای اینجا هم گوش نکن اینجا طرف با پول تو جیبی روزانه که از ننه باباش میگیره تس مثقال ارز میخره ضررم میکنه فک میکنه ایلان ماسکم هست

نه داداش چون ماینر ها ارز های دیگه رو ماین میکنن پاین نمیاد

دمت‌گرم حرف حقیقت واسه بعضیها سخت تر از کتک خوردنه

بهترین کارت و پر سود ترین ماین کارت همین اتریومه اتریوم تموم شه کارت بخره که ارزای دیگه ماین کنه،؟! خدارو شکر از من عاقل ترشم پیدا میشه

داداش من الان ۱۲ کارت دارم.اصلا مقرون بصرفه نیست.۲ سال با این اوضاع طول میکشه تا به پول اولیت برسی پس تحقیق کن خوب

مگه پولتو ریختی دور که اینو میگی مردمو گمراه کنی!!؟؟؟ کارتاتو هر زمان که بخوای میتونی بفروشی و به پولت برسی بعدم شما ۱۲ تا کارت نهایتأ ۵۸۰ داشته باشی که با کفی دستگاه پات افتاده باشه ۲۳۰ تومن که در حال حاضر ماهی ۱۲ ملیون‌بت پول میده میخوام بدونم تو ۵۰۰ ملیونم بت بدن برجی ۱۰ تومن میکشی بیرون؟

تحقیق کن کی میگه ۲۳۰میلیون ماهی ده میلیون میده ۳۵۰میلیون ماهی ده تومنه

داداش این دوستمون داره بنا به پول دستگاه مقدار پولی که از استخراج گیرت میاد را میگه،نه که درصد سود بانکی بگه.

من در عجبم چیزی که قیمتش با دلار نوسان میکنه و قدرت سود آوریش بر اساس گیگا‌ هش ارزیابی میشه رو شما چجور دارین بر اساس قیمت ریالی تخمین سود ریالی میزنین🤦‍♂️

سلام بنده ۱۱ تا ۶۹۰۰ دوتا ۲۰۶۰ و ۱۳ تا ۵۹۰ دارم ۸۰۰ تومن هزینه کردم درامد الان حدود ۵/۱۰ اتریومه
اصلا به قیمت الان فکر نمیکنم چون میخوام اتر نگه دارم انشالله میکشه بالا ارزی که یه قرون بود اینقدر پیشرفت کرده بدون شک رشتش ادامه داره ولی دیرو زود داره

دوست عزیز اینطوری هم که میگی نیست،

دستگاه شما بعد دو سال با توجه به کارکرد مدام به شدت افت قیمت داره، و اون دستگاه اولیه نیست،و تو مارکت هم به علت دستگاه هایی با مدل های جدیدی که وارد بازار میشن افت قیمت داری و خریداری نداری،

حالا درد سر های برق و استرس حکومتی هم به کنار،پس با این قیمت ها اصلا صرفه اقتصادی ماین کردن نداره