دوستان بنظرم اینا برن دبی برای گول زدن مردم و خالی کردن جیبای مردمه. ی وقت گول نخورید زیاد بخرید. ی یاروی تقریبا ی سال پیش ماشین و طلاهای زنشو فروخت بهوای این که اینم مثل شیباس ولی برعکس شد الان با خاک یک سان شده. مراقب باشید پولی که با زحمت بدست میاد رو الکی تو ی مدت کوتاه پودرش نکنید. یک درصد فقط بزارید اگ گرفت ک همونم پولدارتون میکنه. اگ نگرفت و کلاهبرداری شد شما ضرر زیاد نکردی، این ارز مدیر دروغگویی داره حتی ویتالیک هم توکنای که تیم کیشو بهش داده بود رو فروخت زد ب جیب و رفت چون ی چیزای میدونه ک منو شما نمیدونیم. به احتمال زیاد هم تو صرافیای بزرگ لیست نمیشه چون توکناش خیلی زیاده. توکن سوزی هم ک نداره کلا. چون توکنا تو شبکه غفلن و نمیتونن دستی بسوزونند. باید بخرند و بعد بسوزونند که اینا پول خرید ندارن. و حتی حامی هم نداره مثل بیبی دوج و شیبا و فلوکی که ایلان ازشون حمایت کرده و تو صرافیا لیست میشن اینو مطمعنم. هرجا ایلان رفت شما هم برید مطمعنن پول اونجاس. مراقب این ارز هم باشید اضاف نکنید بازار کلا داغونه الان
ولی این ارز تو مهرماه 1600% سود داده.. بنظرم اگه اتفاق خاصی نیافته و جنگ اوکراین ادامه دار نشه اینجا کف این ارز هستش..
فکر میکنم تا سقف مهرماه حدودا 700% فاصله داره..
این کیشو 1000% سود میده دوبرابر میری تو ضرر :v ینی شما حرفی زدی که خندم گرفت. اون اوایل همه فکر میکردن کیشو شیبای دومه ینی در عرض ی مدت کوتاه مارکتش به 2 میلیارد رسید. بعضیا انقدر تعصبی تو شبکه های اجتماعی مثل تل توییتر اینستا و حتی همینجا حرف میزدن که این پولدارمون میکنه الان لال مونی گرفتند. نباید روی یک ارز تعصب الکی داشت. این دوست عزیز هم واقعیتا رو تا حدودی گفته. واقعیتشو بخواین من خودم یکی از بازمانده های شیبا بودم اولین توییتی که زد ایلان 20 میلیارد گرفتم به هزار دلار اما تو چنتا کانال هی بد گفتن. که این شته نخرین پولتون میره الان خیلی پشیمونم. میخوام بگم که این دوست عزیز راست گفته هر موقع که ایلان از یک ارز حمایت کرد قطعا پشتش ی چیزی خوابیده. اما کیشو هیچی پشتش نیست بارها گفتن خودشون این ارز توکن سوزی اصلا نداره. الان باز دروغ میگن اگه تو ی صرافی بزرگ لیست شیم توکن سوزی میکنیم خب مشخصه دروغ میگن اخه کدوم صرافی بزرگی شت لیست کرده؟ صرافی میاد اعتبار خودشو ببره زیر سوال با لیست کردن شت کوین؟ یکم عقل داشته باشید اینا باید اول بسوزونند که نمیتونن بخاطر این که تو اتراسکن که میری میبینی کیف پول اول ک هیچ اما کیف پولی که دست سازنده کیشو باشه نیست باید ی حجم بزرگی تو ی کیف پولی باشه برای سوزوندن یا ن؟ برای مثال شما برو تو اتراسکن بیبی دوج میبینی کیف پول اول مال سازنده بیبی دوجه. و همچنین bnbscan بیبی دوجو ببین کیف پولی که 76 کوادر داره مال بیبی هست. و این ماه از اون سوزونده. اینا با برنامه هستند ولی کیشو هیچ برنامه ای نداره. و نخواهد داشت
پروفسور توکن سوزی کیشو اتوماتیک انجام میشه این ارز یکسال نیست اومده انتظار داری بیاد یکشبه همه توکن هارو بسوزنه که منو شما میلیونر بشیم اینجوری بود که روی کره زمین دیگه کسی کار نمیکرد . دیگه این ادمین هم نیاز نبود کامنت های های منو رد کنه میرفت دنبال زندگیش
تو کدوم منبع نوشته که توکن سوزی داره؟