آیا این بازار باعث ناراحتی عصبی شده؟

دوستان با عرض معذرت ، یه سوالی از محضرتون داشتم :
میخوام بدونم بعد از خودم چند نفر از وقتی اومدن این بازار ،
دچار ناراحتی عصبی ، آشفتگی ذهنی یا ضعف بینایی شدن ؟
( البته صرف نظر از سود و زیان )

من که زده به عصب ،دیسک گردن گرفتم

سفید شدن موهم اضافه کن

من از قبل داشتم,ارثی بهم رسیده

همه ادم های که میبینی این مشکلات و دارن

من دیگه عصبام از کار افتاده کرخ شده چیزی نمیفهمم

سلام دوست عزیز جسارت نباشه ..ولی زمانی که هرشخصی بدون علم وارد هربازاری بشه آخرش همینه …حالا هم که اومدی صبور باش با ناراحتی چیزی بر نمیگرده که هیچ خودت رو از بین میبری …آرزوی موفقیت برای تک تک عزیزان🌹

داداش كمر درد و كور شدن اشتها رو هم اضافه كن

سلام دوست عزیز . شما لطف دارید . من خودم با وجود اینکه توی سودم ولی عوارضی که گفتم دچارش شدم .
تنها ارزی هم که سود خوبی گرفتم همین شیباست .
بازم از لطفتون ممنونم .

آخه که که ( به اصفهانی ) تو که با علم اومدی چیکار کردی ، اساتیدش میگن تو ضرریم بعد تو زرت و پرت میکنی

دوست عزیز با نگاه کردن قیمت بالا نمیره اگر نتونید خودتون رو کنترل کنید که اصلا نمیتونید زندگیتون رو ادامه بدین سعی کنید آرامش داشته باشید من یک ساله شیبا دارم از یک و نیم میلیارد تومن شده حدوده350 میلیون من حدود 700 میلیون شیبا دارم اگر قرار باشه اعصابم رو خورد کنم که اشتباه میکنم و دست به معامله اشتباه میزنم من بهتون قول میدم شیبا میره بالا یک سال تحمل کنید هیچ کدومتون به اندازه من صبر نکردید صبر داشته باشید اگر میخواید ثروتمند باشید صبر کنید این همه تو زندگیتون عرق ریختید پولدار نشدید بشینید زندگیتونو بکنید یکی دوسال دیگه با 50 میلیون شیبا به همه ی آرزوهاتون میرسید. کلنگ نمیزنید که انقدر قور میزنید میانگین کم کنید اگر تو قله خریدید اصلا به پولدار شدنتون شک نکنید من ارزش کیف پولم رسید به 54هزار دلار اما آلان خیلی ریخته ترس ندارم چون میدونم بالا پایین داره خواهشن یکم مردونه رفتار کنید دوسال دیگه صبر کنید بهتون قول میدم پولدار میشید. هیچ کاری نمیخواد بکنید فقط فروش نزنید میانگین کم کنید آلان خیلی قیمتش مفته. فردا نمایشگاه دبی هستش یه هدیه هم براتون دارم شینجا ارز خوبیه من خیلی ازش دارم همون موقع که شیبا خریدم به همه میگفتم شیبا بخرید خیلی از دوستام خریدن. آلانم میگم شینجا shinja بخرید و دست به شیبا نزنید. فقط یک سال دیگه صبر کنید بعدها دعام میکنید. آدمین تایید کن …