استرس در بازار: باید صبر کرد!

آخه چقدر نادونید شما با حرف جی جی نمی دونم با حرف من دارین به خودتون استرس وارد میکنید.
بنده تا خرخره تو ضررم.
باید صبر داشته باشم شما هم ی کم صبر داشته باشید
بازار فعلا به هوای خودش رها شده فعلا هیچ مقاومتی یا حمایتی نمیشه چون دامپ کردن و دیگه دامپ نمیکنن و یا صعود فقط جنگ لعنتی تمام بشه فاندای مثبت بیاد
حتمآ با هم شادی میکنیم فعلا به خودتون استرس وارد نکیند.
چاپ ادمین

چه قدر صبر صبر داداش چند ماه هست که بازار باشیب تند رو به پایبن هست پولمون از نصف هم کمتر شده دم عید حوصله و دلخوشی برامون نمونده افرادی که جدید می خواید وارد بشین اگر علمش و ندارید سرمایتون و نیارید اول یاد بگیرید بعد با سرمایه کم بیاید ما تو بازار صعودی وارد شدیم فکر کردیم همیشه همین طور می مونه خودمون و بیچاره کردیم افسرده شدیم

صبر چی؟ دلت خوشه ها

میدونی رفیق مشکل از اینجاس که تو بازار سبز و گل و بلبل خرید میکنیم،من خودم از ۰.۰۰۰۰۰۵ یه مبلغ قابل توجه(نسبت به سرمایه خودم) خریدم ولی اشتباهی که داشتم رو بیت ۶۴ تایی که باید سبک میکردم،نکردم.
و بعدش هم یه مبلغ نسبتا سنگین رو ۰.۰۰۰۰۳۸ خریدم هنوزم که هنوزه هر چی سعی میکنم میانگین این خرید دومیم به سختی داره میاد پایین.ولی ولی
شیبایی که ۰.۰۰۰۰۸۸ رو دیده خریدش حتی تو ۳۸ خریده بدی نبوده،این روزهای بازار هم میگذره.
صبر لازمه این بازاره نمیشه کنار گذاشتش،به شخصه به آینده شیبا خیلی خوش بینم.
امید که با هم از این روزها بگذریم و برسیم به شیبای بالای ۸۸ و این با صبر و داشتن استراتژی ممکنه،چون خداروشکر شیبا ارزش صبر رو داره..

سلام آقا سعید
رک و پوست کنده بهت بگم اگه صبر و تحمل نداری از این بازار برو بیرون
اما اینم بدون اگه صبر نکنی و احساسات خودت و کنترل نکنی و از روی هیجان کاری بکنی بهت قول شرف میدم روی همین شیبا بعد از یک الی دو سال پشیمون خواهی شد
بهتره فکر خوش بودن در این عید و از سرت بیرون بکنی و به فکر چند ده عید نوروز که خواهی دید باشی
آینده خودت و به خاطر یک عید خراب نکن که تمام عمرت پشیمون میشی
شیبا تا دو سال دیگه 0.3خواهد بود یعنی 30 سنت حالا خود دانی