بازار ارز: واسه کی خوبه؟

سلام دوست عزیز
بعد چندماه خاک…اینو فهمیدم که این بازار واسه خیلیا اصلا خوب وعالی نیست دلیلش چی ؟
بابا شغلش هر چی که نیست مبارکش باشه اگه شغل داری واین رمز ارزواسه تاجر شدن گرفتی سخت در اشتباهی واسه اینکه از 100نفری که تو این بازار وارد میشن 5یا10درصدشون سود نصیبشون میشه مابقی ضرر چرا؟
بابا زندگشو فروخته خودشو بدهکار اینو اون کرده بعدش میخواد یه شبه بشه مولتی میلیاردر
هر روز هر ساعت تو این بازار دنبال مقصر مگرده تا چهارتا حرف خوشگل بارش کنه؟داداش من عزیز من کسی به زور اسلحه به شما پیشنهاد نکرد زندگیتو خراب کنی بیای تو این بازاراعصاب بقیه رم خراب کنی.
اگه تریدر خوب هر روز از بالا پایین شدن بازار سود والبته ضرر نسیبت میشه خدا کنه که اولی باشه واسه همه…اینشاله
وخیلیاهم هلدرن بالا میخرن پایین میفروشن دلیلش چی چند نفر از خدا بی خبر تو این بازار کارشون اینه فلان ارز قرار بره عرش یا مخواد با مخ بره زیر فرش باعث میشن بابایی که تازه اومده تو این بازار از رو احساسات خرید فروش کنه والبت ضرر های خیلی بالا وجبران نشدنی مثل اوایل کار خودم. داداش گلم نکن با خودت این بازار بالا پایین زیاد داره هر کی اومد گفت یا کامت گذاشت گوش نده خیلیا تو این بازار سرمایه از دست ندادن یا سرمایه ندارن فقط مخوان شما عزیزان رو متزرزر کنن تو این وضع اقتصادی که همه ما ایرانیها در گیرش هستیم درست نیست باعث ناراحتی هم وطن یا هر کس دیگه ای بشیم سلامت و پایدار باشید…‌.

یه جوری حرف میزنی انگار صاحب وکیل وصی این رمز ارزها تویی

از نظر ایشون بقیه دیوونن و از نظر بقیه ایشون دیوونه