فگ: تبلیغات یا واقعیت؟

هولدر ۱.۵۰۰ میلیون نفری؟؟
بیشتر شبیه جُک هست و البته فیک بودنش تابلوست.
کی به کیه عدد هست کنتور نمی ندازه که
کدوم میم کویین اینقدر هولدر داره و اگر واقعا درست باشه قطعا نباید وضعیت بی بی این بود.
با شیبا همه را تشنه ارز دیجیتال کردند و پشت سرش هزاران شیت ومیم کوین متولد شد با صفرهای زیاد وتعداد توکن های نجومی…
یه عده هم نشستن چرتکه میندازن یه صفر کم بشه پولم چقدر میشه… هیچی نمیشه چون هیچکدامتون اون موقع نیستی و با سود پایین فروختین رفته
لیست شدن در بایننس و… هم توسط یه عده برای بازارگرمی تبلیغ میشه.
عکس گربه و سگ و… گذاشته پس حتما بی بی هست.
نه داداش از این خبرا نیست.همه این فیلم ها برای خالی کردن جیب مردم بدبخت دنیاست

تو خودت فیکی…نمیخوای بخری دیگه چرا سم پاشی میکنی…اگر هم نداری اینجا چکار میکنی؟!

اجبارت کردن بخری؟
نمیخری شعر هم نگو کارمون بکنیم
سر شیبا هم همین چرت و پرتا رو گفتید تو ۴ ماه ۷ تا صفر انداخت

فیک نیست بالاخره هرکی خریده ناامید شده فروخته این همه هولدر وجود داره فقط خرید کم هست

اگر چه استقبال زیادی از بی بی شده اما به طور کلی یه روش افزایش هولدرها به اینصورته که نمیشه مثلا تو هاتبیت تمام توکن هات رو بفروشی و باید به صورت عدد رند باشن. همین باعث میشه همیشه مقدار جزیی از توکن تو کیف پولت باقی بمونه و به هولدرهاش اضافه بشی. این جوری تعداد هولدرها زیاد میشه.

داداش معلومه خب دیگه فیکه ، وقتی یکی میخره و دوباره میفروشه یه مقدار خیلی خیلی کمی تو کیف پولش میمونه بخاطر اینه که هولدرا زیادن ولی بی بی هیچ بخاری نداره

داداش این 1.5 میلیون نفر کسایی هستن که خرید- چه هولد کرده باشه یا فروخته باشه یا غیره

خیلی پر حرف و بیکاری هستی تا حالا کسی اینو بهت گفته ؟

عزیز من چرا بدون فکر کردن حرف میزنی! شما وقتی خرید میزنی رند باید بزنی و موقع فروش هم رنده و نیازی نیست رندش کنی فقد صددرصد توکن رو انتخاب کن و بفروش چون از قبل رند خرید کردین، مغز متفکر

اگه درست بود میای پایین دیگه بالا نمیری؟

اخه مردک وقتی خریدارش نیستی اینجا چه غلطی میکنی.چکار داری به سرمایه من یا کس دیگه ای

وجدانا از بازارهای مالی چیزی میفهمی یاهمینجور الکی اومدی یه چیزی بگی<span class=“ql-cursor”“>؟”

مردک دنبال فضولم که پیدا کردم

متفکر. مگه میشه فقط از هاتبیت خرید و فروش انجام داد که تعدادش رند باقی بمونه؟ من یه نمونه از نحوه افزایش هولدرها را گفتم .نوشته ام را دوباره ولی با دقت بخون