بازار باید بالا بره

اونایی که پولشونو از دست دادن حقشونه نوش جونتون
قرون قرونی که با زحمت بدست اوردین رو براحتی کردین تو جیب یکی دیگه نوش جونش ناز شصتش
لیاقت ادم طمع کار همینه

به نظرم سرت تو کار خودت باشه با ما طمع کارها کاریت نباشه رفتی درم پشت سرت ببند

حالا شما حرص نخور پول شمارو که نبردن بزارن به چوخ بره بنظرم اینجور با عقده صحبت کردن قشنگ نیست. بنی آدم اعضای یکدیگرند. خوشحال شدن از ضرر بقیه نشونه ضعف شخصیتیه

اینکه منو امثال من پولمونو از دست دادیم چه دخلی به شما داره اگه از روی ناچاری نبود به این در اون در نمیزدیم از سر شکم سیری و بی دردی نبوده

حالا تو چرا ناراحتی؟!

من احساس میکنم با این سوزش که صحبت میکنی صدرصد خودتم پولت رفته از سوزشش اینطوری مثل اسپند روی آتیشی :grin::grin::grin:

خیلی قشنگتر میشه اگه ادمو رو زود قضاوت نکنیم
هر کسی ب خاطر شرایطی ک داره مجبور ب این ریسک شده

ببین کسایی که این پولو گذاشتن اصلا واسه شون پول نبود

سلام دوستان یه راه ارتباط پیشنهاد بدید باهم شکایت کنیم به پلیس فتا شاید بتونن کاری انجام بدن.

سه برابر پولی که گذاشته بودم سود کردم سوسیس بندری ،برو به کارهای نداشته ات برس پشمک باز این مدرسه ها تعطیل شده احتمالا سر کله این این بچه مچه ها پیدا شده
برو عمو جون برو

انگاری تو خودت بدجوری سوختی از جایی که فشار روته

۲۸۰ میلیونوگذاشتم تو سایت خدا وکیلی نزدیک ۹۰۰تومان برداشت زدم بزار بسوزی این گفتم وقتی از اینجا رفتی اینو بدونی اونایی که پول در این سایت گذاشتن این پولها پیششون هیچی نیست اضافی بود این سایت خیلی وقته کار میکنه همه سودشونو کردن دیر اومدی

حاجی بخدا پول خودت هم این وسط رفته که اینجای… اینجا نه ناظری نه معلم ..مثل بقیه مال باخته ای که اینجای :smiley: