مسئولیت تحلیل

من تمام داراییم فانتومه، ایشالا که درست بشه، چاره نداریم جز صبر، نمیشه با ضرر دراومد که ، حس بدیه
دقیقا همون موقع که ناامید میشم میفروشم رشد شروع میشه:expressionless_face::expressionless_face:

نگران نباش…برادر اولا باید پولی رو سرنایه کنی که انگار جلوی چشمت میسوزونن…من که اوضاع مالیم زیادم تعریف نداره ولی پولی رو که میخواستم یه چیزی بخرم بیخیال شدم..دوما تا نفروشی که ضرر نمیکنی..فقط یه درد میمونه که زمانه ولی خوب برادر گلم چاره ای نیست ان شالله خدا به هممون یه لطفی کنه شب عیدی جلوی اهل و ایال بی آبرو نشیم…یا حق

آخه اگر زمان حل نکرد چی؟فانتوم دیگه مثل قبل نیست.از تیمشم که هیچ خبری نیست که چه غلطی میکنند

چرا نامید بشی بازار همینه بازاری که همش صعود باشه یجاش میلنگه الان داره فرصت خرید میده که بقیه هم سوار بشن درسته سال قبل میلادی بازار گاوی بود پیشبینی میشد نیمه اول سال میلادی جدید اصلاح بخورن همه ارزها اما شک نکن که حتما سود 400تا500 درصدی به هولدراش میده. بعدش تازه کم کم خیلیها دارن ورود میکنن به دنیای رمز ارز پس شکی درش وجود نداره

خاصیت غیرمتمرکز بودن ارز برای همین روزاست حتی اگر ٥٠درصد تیمش خروج بزنن باعث توقفش نمیتونن بشن. شاید تا چندروزی تحت تاثیر باشه ولی به شرایط خوبش برمیگرده

ممنون که تو این شرایط آدمای ناامید مثل من رو دلگرم میکنید.