تحلیل

سلام…
من چ بگم ک رو 22 سنت خریدم واسه کانال 26 سنت هم فروش گذاشتم بدون حد ضرر تا حدود 25 اومد و تارگت منو نزد بعد هم از توییتهای منفی ایلان ماسک و احبار منفی چین ریزوندش !!! چندتا تحلیل اشتباه هم رو بیت و وضعیت بازار داشتم ازش خارج نشدم…تو پایین اومدن هم پول نداشتم میانگین کم کنم!!! (یعنی داشتم ولی رو ارزای دیگه بستم و این ارز رو اسه مدتها بیخیال شدم)…تازه تونستم خرید بزنم میانگین رو بیارم رو 11 سنت !!! عملا باید 140..150 درصد رشد کنه به اصل پولم برسم !!!
فعلا منتظرم بازار روندش تغییر کنه تا با پول سنگین میانگین رو اساسی کم کنم…

اینا رو گفتم اینقدر ناله نکنید اخرش مشکل اعصاب و روان پیدا میکنید…بیخیال شید یا بفروشید بره اینجور با روح و روانتون بازی میشه

دوست عزیر من 22 رو خریدم واسه نوسان گیری !!! پول زیادی هم وارد نکردم !!! تقطه ای هم خرید زدم درست بود..حال ندارم برم تو بایننس نگاه کنم تاریح دقیقش رو بگم ک نمودارشو بررسی کنی …همونجا هم کشید بالا ولی اشتباه کردم تو هدفی ک انتخاب کردم البته طمع کردم و پله ای نفروختمش و گذاشتم سقف خرکتی ک تحلیل کرده بودم واسه خرید و فروش بعد اخبار منفی اومد…
تو همین محدوده ک میگی میانگین رو اوردم پایین تر …گفتم تحلیلمم اشتباه بود رو بیت…بالاخره اشتباه کردم دیگه مثل خیلیای دیگه…
در مورد برگشت از این نقطه نمودار شاید اینو بگه ولی ترجیح میدم تغییر روند اتفاق بیفته و بالاتر خرید بزنم تا این وضعیتی ک هر لحظه اش یه خبری میاد…الانم استراتژی رو تغییر دادم هم اینکه چه ارزایی رو نگه دارم (نوسان میگیرم از پر نوسانها هولد میکنم تو ارزای برتر)
به هر حال ممنون از راهنماییت…
در کل منظورم این بود به خودتون حرص ندید…