نقد و بررسی تریدرها و هولدرهای شیبا

آقا بابک معلومه که خیلی بی تجربه هستی.شیبا موقع پامپ تمام تریدر هارو جا میزاره .یادم میاد از ماه خرداد تا اواخر شهریور از پنج صفر ۶ تا پنج صفر ۸ چندین بار نوسان داد .همان موقع هم چند نفری که از شما وارد تر بودن و سیگنال میدادن دقیقا اول مهر بود که از پنج صفر ۶ به سمت چهار صفر ۱۲ سیگنال دادن وفروختن و جا ماندن و به گ و خوردن افتادن و کلی فحش خوردن…و در جواب حرفت که هلدرها کاشتند تریدرها خوردن(تا پنج تا تریدر اسکل نباشه چیزی گیر هلدر نمیاد) .البته توهین به تریدر های حرفه ای نمیکنم .خطاب به اون دسته که به حرف تو ترید میکنند.

دوست عزیز مگه نخوندی من تریدم و انجام دادم؟!
۲۳۱۵ فروختم اومدم پایین ۲۱۳۰ با همون مقدار پولی که بالا ذخیره کردم دوباره با چند کوین اضافه خریدم.
اگه منتظر بودم بیاد بالا له من سود بده که اشتباهه.
من در همون نوسان ها سودم و می کنم.
هر وقت هم پامپ کرد اون مقدار کوینی که داشتم با این کوین های اضافه سودم چند برابر خواهد شد.

اگه تحلیل های قبلی رو بخونی هرکدوم اشتباه بود بیا اینجا حرف بزن.
به نظرم شما مفهوم ترید روهنوز متوجه نشدید یا اینکه نمیخواین متوجه بشید.

بالا بفروش پایین با همون پولی که داری کوین اضافه می خری بعد که روند صعودی شد هم کوین خودت سود میده و هم اون مقدار کوین اضافه که خرید کردی سود خواهد داد.

من تریدم و کردم سودم و هم کردم. الان برای چی جا بمونم آخه ؟
وقتی خریدم و کردم جا موندن نداره عزیز دل برادر

داداش پامپ معمولا وقتی اتفاق میفته که یا بیت به سقف خودش میره یا برای اون ارز خبری اومده در زمان سبز بازار و اینو از حجم 24 ساعته اون ارز میشه فهمید درسته اشتباه کنی جا موندی ولی نه الان توی رنج زدن بیت با این حجم کم بازار چه برسه به شیبا پس درست ترین کار هم بای هولدر ها هم همین هست نشینین به امید اینکه شیبا برگرده به قیمتی که خریدید تا از ضرر دربیاید توی یک تام فریم ( آموزش ببین منو فش ندی ها مدیریت سرمایه کندل شناسی استاب لاس و… آموزش ببین ) تایم فریم یک ساعته رسید به سقف بفروشید پایین میاد بخرید هم میانگین کم کردید هم زودتر از ضرر درمیاید با آموزش و تحلیل خودتون کی نباید دست بزنی وقتی بیت داره حجم میخوره 45 رد شه یا حجم 24 ساعته شیبا از 5 میلیارد یک دفعه میره 7 ، 10 بزار بره تا زمان درست بفروشی