انتقاد به خریداران و هولدرهای لونار

من کار ندارم اما اونایی که اینجا اخ و ناله میکنن همون کسایی هستن که لونارو الان روی سقف دارن میخرن دوستان اون ادمی که بهتون گفت کاردانو دو لار ۸۴ سنتی رو بخرید میشه ۵ یا ۱۰ دلار به پیر به پیغمبر منظورش توی یک ماه نیست و اصلا کار شما غلط بود اومدید روی سقف خریدید الان پشیمون هستید بفروشید برید یا صبر کنید چون هیچ وقت توی چند ماه نمیشه چند دلار و اینکه کاردانو نه شت کوین هست نه میم کوین یه ارزی هست از نظر من فاندامنتال خوبی داره

حرفت کاملا درسته ولی انصافه خیلی بد داره میاد پایین ۷۵ درصد منفی شده از سقف تاریخی خودش و بخواد برگرده به سقف خودش باید ۴۰۰ درصد رشد کنه

وقتی میگن بعد از فارکس،بازار کریپتو پر ریسک ترین هست همینه دیگه.اون موقع میرفت بالا همه تبلیغ میکردن الان داره میاد پایین همه ناراحت هستن من میگم این بازار ممکنه همین فردا صفر بشه هیچ اطمینانی توی این بازار نیست باید آموزش ببینید تا محتمل ضرر نشید و اینم مطمئن باشین شت کوین نیست که یهو پامپ چند درصدی کنه من کلا حرفم اینه این ارز فاندامنتال خوبی داره اما چون بازار به دلایل خیلی زیادی خراب شده اما بازم به روزای خوبش برمیگرده اما نه فردا پس فردا