بعد از کلی تحلیل و تحقیق کردن درباره بیت کوین متاسفانه فهمیدم کسایی که اینجا دارن نظر میدن که فلان اتفاق افتاد بیت میرسه به اینقدر و اونقدر همش حرفایی هست که از
خودشون در میارن یا کسایی که توی فضای مجازی هیچی از بیت کوین نمیدونن بهشون گفتن
.
نمیگم که خودم دارم حقیقت رو میگم ولی این حاصل تجربم توی ۶ ماه اخیره
.
بیت کوین امسال رفته بالا و به خاطر اتفاقیه که هر چهار سال میوفته و مقدار بیت کوینی که ماینر ها در میارن نصف میشه این اتفاق که میوفته مثل سال های پیش یهو قیمت بیت کوین میره بالا و افراد زیادی میخرن و بعد کم کم میاد پایین که میرسه به قیمت واقعی فکر کنم امسال به ۱۵ هزار دلار برسه
.
و بعد که چهار سال گذشت و دوباره ماینر ها در امدشون نصف شد بیت کوین قیمتش افزایش میابه و همین برنامه تا سال ۲۱۴۰ اتفاق میوفته
.
اگر کسی خرید کرده الان که باید بگم متاسفانه باید صبر کنه تا ۴ سال دیگه تا قیمت بیت افزایش پیدا کنه و اگر کسی خرید نکرده یک سال ونیم دیگه بهترین موقع برای خرید هست و الان اگر کسی بخواد سود کنه فقط با ماینر میتونه
.
حرف افرادی که توی اینستاگرام و فضای مجازی هست که میگه با خرید پکیج های من فلان میشید رو گوش نکنید اگر میتونستن خودشون انجام میدادن خیلی زحمت کمتری براشون داشت
آقای باتجربه رشد فعلی فقط به خاطر هاوینگ نیست اقبال عمومی نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده چه خرد چه کلان.
هیچ احدی از روند بیت کوین خبر نداره… این ارز در دراز مدت صعودی هست… هولدر باشید
واقعا که مزخرف گفتی،هزار آفرین به این مزخرفات