تجربه کلاهبرداری در سایت ترون

سلام دوستان شیبایی.من میخواستم بهتون گوشزد کنم گول این سایتها رو نخورید،چن وقت پیش سایت ترون به مقداری که پول میذاشتی تو سایت روزانه سود میداد،تقریبا ۲۲ میلیون پول گذاشتم،چن هفته ای سود داد بعد یهویی گفت اگه پول بزارید سود دوبرابر میگیرید،ماهم ساده نزدیک ۸۰ میلیون پول گذاشتیم همهش نابود شد،سایت بسته شد وفلنگو بست.لطفا خواهشا فریب این سایتها رو نخورید.دم عیدی بدجور دستمونو گذاشت تو حنا

سلام دوسال پيش از اين مدل ها زياد بود همشون پول هاي كلاني بردن بر پدر جاستن لعنت با شريك هاش

بله این سایتا همشون کلاهبردای اصلا نکنید منم میخواستم بزارم تحقیق کردم دوتا هم از رفیقام گزاشت بودن پولشون رفت منم شانس اوردم نزاشتم بلخر ادم خودشم عقل داره هیچ سایتی روزان این همه ترون نمیده الکی پس یه رینگی تو کفشش هست عب ندار ایشالاه با شیبا جبران میکنید چیزی که رفت دیگه رفت چیزی که داری محکم بگیر موفق باشین

مثل وایسلینگ. سال پیش همین موقع بود ۱۵۰ ميليون پول من رفت

همچنین سایت ووزر که خیلیا و بیچاره کرد

سلام خانم عزیزشماناشیگری کردی یک دلارهم هم نبایدسرمایه میزاشتی،سایتایی هستنداگه وقت داشته باشید وواردبکارروزانه تاهزاران دلارمیتونی ازد بگیری ازشون فقطنفهمن ایرانی هستی وخیلیاشونم بدازمدتی اسکم میشه سایتش وقسمت سرمایه گذاری هم داره که اصلا نبایداینکاروکنید،خیلی اشتباه کردی

هم رینگ توکفش داران(ریگ)هم لاستیک رینگاشونم اسپرته.