درد و دل در مورد بازار کریپتو

قدیمی‌ها مثل خوبی دارند که میگه «دروغگو طمعکار رو باری می‌ده» این شده حکایت خیلی از ما که به نوعی مالباخته محسوب شده و با این وجه اشتراک دردآور اینجا میاییم که اگه نه دریافت راهکاری برای برون رفت از این گرداب پیدا کنیم، لااقل ساعتی هم که شده با تشریک مساعی از این حال و هوا بیرون بیائیم ولی افسوس و صد افسوس که در این گروه هم هستند مترصدینی که دانسته با ندانسته از چاله به چاهمون کردن. امیدوارم به کسی برنخوره چون من شخص خودم رو عرض میکنم که زمانی که میتونستم با ضرر کمتری از این هچل دربیام به حرف یه آقای معلوم الحالی گوش دادم و به وعده دوج سه ممیز بیست و فلان سنتی خودم رو از چاله به چاه انداخته و هم اکنون شده آنچه که نباید. دوستان بنده رو توجیه بفرمایند که اگه به این طمع نمیگن چی خطابش میکنن؟! عمق فاجعه اینجاست که مثل آدمی که تو باتلاق میافته دست و پا میزنه و به هر چیزی چنگ میزنه، از لاعلاجی رفتیم سراغ اون کسی که با وعده‌های دل‌فریبش در بهشت نشونمون میداد و بهش پول دادیم که به حساب آموزشمون بده و به ادعای خودش ما رو چند روزِ به تریدر حرفه‌ای تبدیل کنه ما هم که از اینجا مانده و از اونجا رانده خوش خیال که میتونیم با این راهکار بخشی از ضررهامون رو جبران کنیم و به وعده این استاد روزی چندصد دلار درآمد کسب کنیم و …،:sob:ولی زهی خیال باطل، اینجا هم پول مون رفت، حالا میزان و مقدارش مهم نیست بلکه نفس مساله درآوره که آزار دهنده شده. به قول قدیمیها خود کرده را تدبیری نیست.

اشتباه جنابعالی اونجا بود که با حرف این و اون خرید کردی این چه استدلالی هست اگه ایشون میگفتن خودتو پرت کن ایا انجام میدادی تو این بازار و تو کلیه بازارهای مالی و فیزیکی خودت تحقیق و مطالعه بکن و بعدا اقدام به خرید بکن نه چارتی میتونه بگه روند چی میشه و نه هیچ شخص دیگه پس همیشه گفتن با مطالعه و مدیریت سرمایه که همون پول مازاد هست وارد بشین و کسی رو مقصر ندونید.

ضمنا هیچ بازاری با خط و خطوط جلو نمیره اینا ساخته ذهن یه عده و ایجاد دکان کاسبی هست کلیت همه بازارها تاکید میکنم همه بازارها عرضه و تقاضا هست کسی که واقعا به تحلیلش ایمان داشته باشه با چندرغاز میلیاردر میشه نه اینکه بخاد بیاد به رقم ناچیزی پکیج بفروشه مثل اون کسی هست که جزوه میلیاردر شدن رو به ۲۰ هزار تومن میفروشه.

شما یا عرض بنده رو تا پایان نخوندید یا در فهمش باعث سوء تفاهم شده‌اید، بنده عرض نکردم به حرف کسی خرید کرده ام یا گناه خودم رو به گردن کسی ننداختم، عرض کردم توی ضرر بودیم که میشد با ضرری معمول و معقول خارج بشیم ولی طمع کرده و به حرف یه آدمی که اینجا هم خودش و هم همراهانش زیاد براش نوشابه باز میکردن نفروختم و نشستم بشه سه و خورده‌ای دلار ولی شد ۱۱سنت، پس میبینی اون بخش از گناه خودم رو که طمع بواسطه وعده دیگری بود رو پذیرفتم و احتمالا محوای کلام دستگیر شما نشد که مجبورم ساده‌تر عرض کنم که برای شما هم قابل هضم باشه و اون این بود که به هر دلیل اشتباه، طمع، زودباوری یا هر واژه‌ای که میخواهید روش اسم بزارید متحمل ضرر شدیم و مالباخته و اینجا با همین وجه اشتراک جمع شدیم و بنده خودم رو بخاطرش سرزنش نمیکنم، مرد معامله میکنه و باخت هم بخشی از معامله‌ست، ناراحتی از شخصی فرصت طلب بود که اومد از ما مالباخته‌ها توی یه گروه تلگرامی دور خودش جمع کرد و شروع کرد به تشویق که ترید کنید و جبران کنید و آموزش ببینید و از این حرفها، باز سوء تفاهم نشه بیاید بگید خوب خودت کردی به دیگران چه مربوط، نه من از اون آدم فرصت طلب ناراحت نیستم بلکه از خودم بیزارم که علی‌رغم اینکه دیده بودم هیچ کدوم از وعده وعیدهای این آقا درست از آب که درنیومد، پیش‌کش، فرسنگها هم ازش فاصله گرفت تو گویی فاصله بین سفید و سیاه یا شب و روز و …، از خود ناراحتم که چرا باید به یه همچین آدمی با همچین سابقه‌ای اعتماد کرده و بهش پول دادم که مثلا من رو به یه تریدر مبدل کنه، به تریدر که تبدیل نشدیم که هیچ، پولمون رو خورد که جهنم، دریغ از توانایی نصب یه صرافی و…..،باور کنید پولی که این آدم از من خورده در مقایسه با مبلغی که این مدت فقط از دوج ضرر کردیم به پنج دهم درصد هم نمیرسه ولی ناراحتی‌ش چندصد برابرِ اونِ چرا که اینجا بحث خیانت به اعتمادِ و جنسش با برد و باخت و ضرر و ارز و دوج و بیت و…. فرق میکنه، به قول قدیمی‌ها که میگن یه لگد که میخوری ۱۰دیقه درد داره و ۱۰سال درده، درده به زبان محلی ما یعنی دردی که همواره با شما خواهد ماند.

مشکل ما اینه فقط حرفهای امیدوار کننده میخوایم بشنویم کافیه یکی حرف بزنه خلاف رویاهامون میزنیم تو برجکش حالا حقیقت باشه هم مهم نیست براشون ما فکر میکنیم الان مثلا این دوج چون اصلاح خورده اومده ۱۱سنت دیگه تمومه و وقت خرید باور کنید هنوز موج اصلاح ده درصد رو هم طی نکرده برای تریدرا نمیگم برا هولدرا میگم اگه قدیمی هستید تو بازار باید بدونید اصلاح تا جای میره که هیچکس دیگه خرید نمیکنه و ناامید میکنه همرو پس الان که حجم معاملات فقط ی کمی پایین اومده الان هنوز اصلاح شروع نشده روند این اصلاحات و اوجهای بازار شاید خیلی طول بکشه الانم درسته همه تو ضررن ولی بازم سوده نسبت به یک سنت و دو سنت چرا منطقی عمل نمیکنید بازار کاملا طبیعیه فقط باید اصلاحشو بکنه که هنوز اوله اصلاحشه موفق باشید.
رباط تایید.

شما یا به عرایض بنده کامل توجه نفرمودید و یا دچار سوء تفاهم؛ عرض بنده نه این بود که به حرف یا توصیه کسی خرید کرده باشم و نه تقصیر خودم رو گردن کسی انداختم بلکه مسئولیت عملکرد خود را پذیرفته و گواه آن هم اینکه ضمن نکوهش این عمل آنرا طمع و خود را طمعکار نامیدم. و نیز عرض کردم که هنگامی که توی ضرر بودم و میشد با حداقل ضرر بیرون بیام بنا به همون خصیصه ذاتی که درون همه ما انسانهای جایز‌الخطا وجود داره و با حرف کسی که هم خود ایشان و هم دوستانشان در این گروه به حد اعلی حضورشان نوشابه باز میکردن نفروختم و به طمع اینکه تا قبل از عید ۳/۲۱ رو لمس خواهم نمود کار خود را به اینجایی که هستم رسانده و هم اکنون با ۱۱سنت هم‌آغوش بوده و در رویای املاکی که میتوانتسم در صورت رسیدن عدد مذکور بدانها دسترسی یابم، افسوس که فقط ‌در خواب و است و خیال. باز نفرمایید که گردن کسی می‌اندازی که عرض شد اینجور نیست و به قول قدیمی‌ها ضرر مال مردِ و مثل‌های دیگری که در شان حضار گرام نیست، بنده نه از زیر بار مسئولیت شانه خالی نمودم و نه گردن کسی انداختم، برعکس ضمن پذیرش آن از خود گلایه نموده و گواهش هم نسبت طماع به خود بود که با مسماترین است در چنین شرایطی، اونجایی هم از شخصی معلوم‌الحال سخن به میان آمد، نه بخاطر فرصت طلبی این شخص که با تشکیل گروه واتس‌آپی تلگرامی ما را به یاد گرفتن ترید و جبران مافات تشویق نمود، بلکه بخاطر زودباوری و خوش‌باوری خود بود که از خود گله‌نمودم تو گویی ما جهان سومی فقط دوست داریم چیزهای خوشایند خود را بشنویم هر چند دور از دسترس باشد و بعید و بنده سرا پا خطا هم که از این قاعده مستثنا نبوده و به هوای جبران ضرر و به امید درآوردن روزانه ۶۰۰،۷۰۰ دلار با ۳هزار دلار سرمایه به این شخص پول دادم که به قول خودش بنده را ظرف چند روز (و اگه حضوری باشه یه نصف روز) به یه تریدر حرفه‌ای تبدیل نماید. سرتان رو درد نیارم، پس از چند روز کش و قوس تریدر که نشدیم هیچ، آموزش صورت نگرفت هم هیچ، دریغ از توانایی نصب یه صرافی روی گوشی. اینجا هم باز تقصیر خود را می‌پذیرم با این توضیح که پولی که این شخص از من گرفت و پس نداد در مقایسه با ضرری که این چند وقت توی فقط دوج کردم چند دهم درصد هم نیست منتها از خیانتی که به اعتمادم شده چندصد برابر ناراحتم و از خودم به توان ده چرا که جنس سوء استفاده از گرفتاری، بی‌اطلاعی، اعتماد یا باور دیگران با هر نوع ضرر و زیانی فرق داره و اصلا قابل مقایسه نیست. به قول قدیمی‌ها که میگن درد توپا(به زبان محلی ما یعنی لگد) ۱۰دیقه‌ست ولی درده‌اش ۱۰سال ( و باز معنی درده در گویش ما به معنی دردی‌ست که همواره با شما خواهد ماند). غرض از اینکه وقت اعضاء محترم رو گرفتم اینکه همینطوری به هرکی که خودش یا یک عده‌ اطرافیانش ازش تعریف و تمجید میکنن زود اعتماد نکنید و آگاه باشید که فرصت طلبان همواره در کمینند، و بدترین آنها کسانی هستند که به حال گرفتاری دیگران نقشه خود را عملی نموده و جیبشان را خالی می‌کنند.

داداش واقعیتش زیاد بود نخوندم امیدوارم موفق باشی

داش اون ادمی که خودش استادمیدونست وبه شمااموزش میداداگه اینکاره بودخودش تریدمیکردواحتیاجی به پول اموزش شمانداشت که بنده ی خدا.

دقیقاً عرض بنده هم همین بود که کامل نخوندید حالا خدا رفتگان شما رو بیامرزه میفرمایید نخوندید، تو گویی رابطه ما با خوندن و مطالعه کردن حالا در هر زمینه‌ای رابطه کارد و پنیرِ، باز من خودم رو میگم به کسی برنخوره، برای متنی که یک دقیقه ازمون زمان میبره وقت و حوصله‌ای نداریم بر فرض هم که طرف اشتباه بگه ولی دیگه همه‌ حرفهاش که بی راه نیست، شاید از حرف کسی که ما قبولش نداریم هم یه چیز بدردبخوری دربیاد.منتها کار به خرید که می رسه یکدفعه شور حسینی بر‌میداره و دِ خرید کن میشه این که الان شده. در همین گروه یادم هست بودن افرادی که نسبت به کلاهبرداری عده‌ای سودجو و بی سواد هشدارمون میدادن ولی من چی؟! دریغ از یه کم توجه به حرفهاشون گاهاً شاید توی دلم بهشون خرده هم میگرفتم ولی از اونجا که فقط حرف خوشایند دوست داریم بشنویم جذب حرفهای همونی شدم که برخی ماهیتش رو همینجا آشکار کرده بودن، بفرمایید این هم نتیجه، شده کارمون :palms_up_together:که خدایا کی میره بالا، :palms_up_together:یعنی میشه تا عید به ۳/۲۱ نه، به یک دلار برسه، :palms_up_together:پس ماهواره دوج کی میره بالا، :sob:عجب اشتباهی کردم تو ۲۶سنت نفروختم، :weary_face:اگه بیاد بشه یکی دو سنت چکار کنم،:palms_up_together: خدایا خودت شاهدی که من پولم رو از راه حلال بدست آوردم و برای ریال ریالش زحمت کشیدم پس خودت کمک کن از بین نره و از اینجور حرفها که فکر میکنم بیان و تکرار روزانه‌ش با تلورانس چنددرصدی بین همه ما مالباخته‌ها مشترک باشه

والا این اولین موردی ست که تو ذهن آدم میاد و من هم همین فکر رو کردم منتها خودش رو دارای کلی وجنات و مقادیر زیادی ارز توی کیف پولش و بی نیاز بهمون معرفی کرد و بهم با کلی منت وقت به اصطلاح آموزش داد و سرآخر هم گفت پولی که از من میگیره رو میده خیریه برای بچه‌های بی‌سرپرست، خوب ما هم آدمیم دیگه میبینیم طرف با این همه محاسن عالیه داره به قول خودش لطف میکنه آموزشمون بده، اعتماد میکنیم دیگه