دوستان به این پیام من کاملا توجه کنید و حداقل بخاطر خودتون این کاری که میگم رو حتما انجام بدید و بهتره که تعصب رو بزارید کنار و واقع بین باشید قطعا همه شما مدتها هست که توو ضرر هستید حالا من یک پیشنهاد دارم ، همه با هم این پیام رو که به زبان انگلیسی در انتها نوشتم رو کپی کنید و زیر همه اکانتهای اصلی در توییتر که مربوط به بیت کوین و ارزهای دیگه هست و همچنین زیر اکانت های اصلی ارزها در اینستاگرم کامنت بزارید ، دقت کنید میگم اکانتهای اصلی منظورم پیج های رسمی ارزها هست که حساباشون تیک آبی داره یا زیر اکانتهای صرافی های مهم مثل بایننس ، کوین بیس ، کوکوین و غیره ، همه جا این کامنت انگلیسی رو بزارید و بترکونید که ذره ای این دزدها به خودشون بیان ، دوستان مدتها هست قیمت ها رو دستکاری میکنن و هدف از دستکاری کردن قیمت ها یا لیکوویید کردنه معاملات فیوچرز هست یا ایجاد جنگ روانی برای اونایی که در قیمت بالا خریدن که مجبور بشن در قیمت پایین با ضرر بفروشن ، در واقع قیمت ها رو میبرن بالا که یه عده بخرن بعد که خریدن قیمت ها رو مدتها میارن پایین که همه اونایی که در قیمت بالا خریدن مجبور بشن در قیمت پایین با ضرر بفروشن بعد که مردم فروختن دوباره قیمت رو میبرن بالا که باز بکنن توو پاچه خریدارهای جدید که مجدد قیمت رو بیارن پایین ، در کل این شگردشون هست. حالا شما هم دست به دست هم بدین بزنید دهنشونو با این کامنت ایزوگام کنید وقتی اونا ببینن حجم زیادی از مردم همچین کامنتی گذاشتن و متوجه دزدی هاشون شدن این یعنی نابود شدنه اعتبار مارکتشون بعد میفهمن که ممکنه هر لحظه به ته خط برسن و حجم زیادی از مردم رو از دست بدن بعد مجبور میشن قیمت ها رو ببرن بالا که این کامنت همه گیر نشه و مردم و معامله گرها رو از دست ندن ، بنابراین هر چقد تعدادتون بیشتر باشه میتونید جنگ روانی بیشتری براشون ایجاد کنید ، همونطور که اونا واسه شما جنگ روانی ایجاد میکنن شما هم با گذاشتن این کامنت در زیر تمام اکانتها میتونید یک جنگ روانی سمی واسشون ایجاد کنید تا درس بزرگی بگیرن ، همه دست به دست هم بدین یک درس بزرگ به دزدهای کریپتو و نهنگ ها بدید تا همیشه یادشون بمونه مردم همه چیزو میفهمن و بلدن بزنن اعتبارشونو نابود کنن. ![]()
![]()
![]()
Thieves are waiting for people to sell at a loss and then raise the price. The crypto market is a huge scam and prices are being manipulated