تجربه ضرر در دوج کوین

من شصت هزار دوج داشتم،بیش از هشت ماه مثل شما خودم رو گول میزدم،ازپنج هزار تومن تا نه هزار تومن خرید کردم، اومد روی سه هزار تومن و الان دارم کم کم میفروشم،چون دیگه خسته شدم و پولم رو لازم دارم ،از اصل پولم حدود سیصد میلیون ضرر کردم،دوستان خواهش میکنم کسی رو تشویق به خرید نکنید،اونایی هم که پولشون رو لازم ندارند،بزارند باشه،شاید یه روزی رشد کرد.اونایی هم که وارد این بازار نشده اند،هیچ وقت،نخرند که در هر صورت فقط و فقط باخت هست،خواهش میکنم ورود نکنید در هر صورت ضرر خواهید کرد.ادمین لطفاً تایید کن

داداش صبر کن نفروش . وضعیت من خیلی بدترازتو بودش .به حرف دوستان عمل کردم وفقط صبر کردم روزی رسید که دوج رو قیمت ۱۶۷۰۰ فروختم . توام صبر کن فقط صبر

از تیر ماه تا حدود اواخر مرداد امسال،پانصد و پنجاه میلیون تومان پله ،پله خرید کردم،داشت رشد میکرد و جمع پولم تا هشتصد میلیون هم رسید،اما کم کم ریزش کرد ،به خاطر حرف یه عده بی سواد ،همش خودم رو گول میزدم ،این هفته رشد می‌کنه ،اول سال میلادی رشد می‌کنه ،تا الان که جمع کل موجودیم شد دویست بیست و دو میلیون.الانم دارم پله پله میفروشم ،دوستان نخرید،خواهشا نخرید و طمع نکنید.

فرزاد جان،واسه کسب و کارم دو تا دستگاه سفارش داده بودم،یه صد تومن هم بیانه دادم ،الان چند ماهه که دستگاه ها آماده شده و فروشنده میگه مابقی پولم رو بده والا روزی که بیای ببری باید با قیمت جدید، باهات حساب کنم ،اختلاف قیمت روزی که سفارش دادم تا همین الان حدود شصت میلیون هست،سی و پنج هزار دوج رو دادم که لاقل یه صد تومن از پول این بابا رو بدهم،الان صد و هشتاد میلیون دیگه بابت دستگاه هام باید بدم و کل ارزی که دارم صد و سی میلیون هستش، خلاصه داداش الانم میتونم تا ده فروردین بگم واسم صبر کند.بعدش باید بفروشم
ادمین لطفاً تایید کن

دمت گرم داداش که مرحمی