تحلیل بازار ارزهای دیجیتال

سلام دوستان
چند روز پیش یه پیام گذاشتم که با لایک و دیسلایکها نظرات شما کاملا مشخص بود .
دوستان من ، اعدادی که بنده گفتم رو نمیتونید توی تایم 4 ساعته یا 2ساعته ببینید .
اگر هدفتون نگهداری بلند مدت 2 یا 3 سال به بالا هست تحلیلتون رو روی تایم هفتگی و ماهانه انجام بدید و از نتایج شگفت زده بشید.
تو این روزها که اکثریت توی ضرر هستن ، خواستم چندتا مطلب بهتون بگم که امیدوارم به دردتون بخوره .
1-هیچکس از نقطه سقف و کف این بازار خبر نداره و در کل این بازار اصلا نه سقف داره و نه کف ، اما مخالفم که بعضیا میگن تحلیل پذیر نیست .
این بازار همیشه نه نزولی بوده و نه صعودی .
این بازار میتونه از هر جایی رشد کنه و این قیمتها خاطره بشن و البته میتونه ریزش داشته باشه و باز هم این قیمتها خاطره بشن .
مثال اول من ارز فایل کوین هست که از پروژه های آینده دار بازار هست و قیمتش قیمت از نزدیک به 240$ رسید به 16.5$
(((دوستان دقت کنید ، هدف گفتن یه واقعیت هست و نمیخوام تو دلتون رو خالی کنم)))
شاید توی اون روزها خیلیا توی 200$ انتظار داشتن که ، مثلا قیمت از 180$ برگرده و شاید حتی به خیال خودشون میانگین کم کردند ، اما خب قیمت به این شکل شد که الان قیمتش 16.5$ هست ، یا یه مثال دیگه ارز COMP هست که طبق تحقیقات توی سبد بیشتر شرکتهای بزرگ سرمایه گذاری هست و از 900$ به 100$ رسید ، پروژه بعدی که به موقع هم فروختمش به نام ونوس XVS که با اسم توکن سوزی کلاهبرداری کردند و طی 2 روز از 140$ خالی کردن و قیمت به فکرکنم 30$ رسید و امروز هم 8$ هست و خیلی ارزهای دیگه . این بازار با کسی تعارف نداره دوستان .
من مدتهاست تو این بازارم و خیلی کامنتهای امیدواری و ناامیدی دیدم (البته نه فقط در این سایت و نه فقط ایرانیهای عزیز )و توی تاریخچه کامنتهای گذشته رمز ارزها هم میتونید خودتون برید ببینید صحبتهای اونها رو توی اون روزها و اون قیمتها .
پس لطفا برای (( میانگین کم کردن )) یا حتی (( خرید پله اول )) صبور باشید و هوشیار و عجله نکنید .
2- لطفا فقط با تحلیل خودتون خرید و فروش کنید و اشتباه در خرید و فروشتون رو گردن دیگران نندازید .
3- برای خرید کردن عجله نداشته باشید و دچار فومو ( عقب افتادن از رشد باراز ) نشید ، نهایتش اینه که از نظر شما و با تحلیلتون بازار صعودی هست ، یکم بالاتر وارد میشید و در اهداف کوتاه مدتی به جای 50% --------> 30% سود میکنید که اون هم تو این بازار عالیه .
4- دنبال توی کف بازار خریدن نباشید و در حمایتهای معتبر پله ای خرید کنید ، چون توی کف قیمت خریدن کار من و شما نیست ، مگر اینکه خیلی خوش شانس باشید یا تحلیلگر ماهر .
5- این بازار پول رو از جیب عجول ها در می آره و به جیب صبور ها میزاره .
6- روی آموزش خیلی کار کنید ، بازار دیگه فقط با تحلیل تکنیکال و فاندامنتال یا چیزهای دیگه بالا پایین نمیشه ، اگر میخواید در این بازار سود کنید ، باید و باید ، درباره تمام موضوعات تحقیق کنید .
7- اگر صبر و حوصله موارد بالا رو ندارید ، از بازار خارج بشید و این بازار رو به اهلش بسپارید .
((این مطلب گفته های شخصیه من هست و به هیچ عنوان پیشنهاد خرید فروش نیست))
…بابت این مطلب طولانی از اساتید ودوستان معذرت خواهی میکنم …

آدم هنگ میکنه چی بگه

مطالب مفید و کاملا درستی رو نوشتید
کاش دوستان همه مطالعه بیشتر داشته باشند قبل از خرید عجواانه

عالی بود. امیدوارم بازهم مطلب بزارید که تازه واردهایی مثل من استفاده کنن