اين صنعت جورى برنامه ريزى شده ك در أنتها شما دچار افسردگى و نا اميدى ميشيد دقت كرده باشيد هر كى مدت زيادى تو اين بازيه ديگه اون ادم سابق نيست حتى اونايى ك موفقن يه ادم سرد بى روح يه ادم چرت تبديل ميشن وقتى سود ميكنى احساس ميكنى ديگه نبايد برى سر كار واسه چس تومن پول اونجاس ك ورق برميگرده ضررها شروع ميشن تو از يه ادم شاد ب يه رباط ناراحت تبديل ميشى ك صب تا شب كلت تو گوشى يا لپتابته يه نصيحت برادارنه ، هيچ وقت كارتونو ول نكنيد حتى اگه سود توپولى كرديد پولو بكشيد بيرون بريد كسب و كار راه بندازيد هر چى بيشتر تو اين بازار باشيد داقونتر ميشيد حتى اگه ب پول برسيد و در نهايت رو همه چيتون قمار خواهيد كرد ![]()
![]()
![]()
الان تو جز کودمی ضرر ده یا سود ده
به نظر من اگر كسي بخواد يك شبه در اين صنعت به ثروت سرشار برسه اين مشكلاتي كه شما فرموديد براش پيش مياد كه ميتونيد مقداري از سرمايتونو با رعايت اصول
دوست عزیز
این بازار برای هر کسی نیست، و اینکه بازار کریپتو قسمت های مختلفی داره ، اگر فقط بفرض تو قسمت ترید اسپات بخوای کار کنی خسته میشی و کم کم اشتباهاتت زیاد میشه ، بهتره که اول اموزش ببینید تا بتونید تو چند قسمت کریتو کار کنید و بصورت تیمی تا هیچوقت زده نشین از این بازار ، من به شخصه هم ترید فیوچرز و هم اسپات و هم بازار nft فعالیت دارم ، که معمولا 2ماه کار میکنم یک ماه استراحت تا ذهنم استراحت کنه، کنارش هم بازی های کریپتویی هم میکنم برای تفریح، و اینکه دایم رویابافی نکنید تو این بازار که باعث نابودی سرمایه تون میشه
يه بار ديگه بخون ب يه شب دو شب نى اتفاقا منظورم هزار شب بود ايشالله ك واسه شما فقط قسمت شادى باشه ![]()
![]()
درود دوست عزیز
حرف شمارو تایید میکنم. بندسال ۲۰۱۵ با پادشاه ارزها یعنی بیت کوین اشنا شدم و اولین کیف پولم رو در وب سایت بلاک چین ساختم.
متاسفانه به دلایل زیادی تا سال ۲۰۱۸ هیچ خریدی انجام ندادم از طریق جمع اوری رایگان از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ بالای چند میلیارد تومن (اون زمان دوج ارزون بود) به قیمت الان دوج کوین جمع کردم اما بازم مثل اب خوردن اونا رو از دست دادم۴ سال و نیمه وارد خرید و فرش و ترید شدم.
به جرات میگم کمتر کسی پیدا میشه چنین فرصت های طلایی براش پیش اومده باشه
من نتونستم استفاده کنم و همیشه افسوس میخوردم خدارو شکر الان دیگه افسرده نیستم.
این بازار ر رو تو همه شرایطش دیدم ار کرونا و سقوط بیت به ۴۰۰۰ در سال ۲۰۱۸ چند صد برابر شدن دوج و شیبا
چند نکته کلیدی رو بیان میکنم شاید کمکی بشه به عزیزی و ثوابی بشه برای من.
نکته اول. عجله نکنید برای خرید یک ارز و صبوری کنید این بازار بازار صبور هاست بزارید ارز شما به تیرستون برسه
نکته دوم. نوسان گیری کنید ولی هوشیار باشید غافلگیر نشید
استراتژی بنده بعد از این همه مدت
یک ارز معتبری که بشه استیکش کرد رو انتخاب کنید بتده بی ان بی رو انتخاب کردم این ارز برای هولد کردن بلشه و همچنین استیک
یک ارز پر نوسان رو برلی ترید و نوسان گیری انتخاب کنيد بنده وت و زی کش رو انتخاب کردم در زمینه نوسان گیری صبر کنيد ارز شما به پایین ترین قیمت برسه البته با توجه به قیمت ۳ یا ۶ ماه قبلش بعد از خرید ارز باید صبور باشید تا به سود برسید اگه روند ۳ یا ۶ ماهه ارز مورد تظرتون رو دنبال کرده باشيد مطمنم نقطه خرید رو پیدا میکنید بعد از خرید منتظر بالا رفتن قیمت ارزتون باشید . و بعد از حد اقل ۲ یا ۳ برابر شدنش نوسان گیری کنید طمع نکنید سود حاصله رو به ارز مادر انتقال بدید و دو باره منتظر بهترین زمان برلی ورود باشید و این روند رو تکرار کنید این ترکیبی از هولدر و تریر بودنه.
توجه. ارزی که هولد و استیک کردید رو نفروشید و بلند مدت نگه دارید
توجه. اگه برای نوسان گیری زمان ورود رو اشتباه وارد بشید ضرر می کنید مجبور میشید صبر کنید تا قیمت بر گرده پس همیشه منتظر فرصت باشید
راهنمایی: ریزش های سنگین بیت کوین میتونه بهترین فرصت برلی ورود باشه در بیشتر مواقع.
این تجربه شخصی بنده بود که باعث شد تا حدودی اشتباهات گذشته جبران بشه
امید وارم به درد بخوره
بااین بازاری ک فعلا هست چه مقداری از سرمایه چه کل سرمایه واقعا ادم دیونه میشه مدام پای سیستم واقعا اون ادم سابق نیستی
وضعیته منه دقیقا یه ساله،ادم بی روح و افسرده کاش یه سری اشتباهاتو نمیکردم افسوس😞