سرمایه‌گذاری بلندمدت

من پیامهای خیلی ها رو میخونم یه عده آه و ناله میکنن یه عده میخوان تو چند روز میلیاردر بشن یه عده سمپاشی میکنن یه عده دل و جرات دارن و هولدر واقعی ،عزیزان من خداییش چند میلیون تومان الان تو این دورو زمونه پولی هس؟این چند میلیون درد کی رو درمان کرده؟آقاجان انگار چند میلیون دادی یه گوشی موبایل خریدی ، بخر هولد کن بنداز بمونه اصلا گوشیتم باز نکن بعد یکی دوسال باز کن یا بردی یا باختی از این دو حالت جدا نیس ،اگه بردی زندگیت زیرو رو میشه اگه هم باختی فکر نکنم این چند میلیون اون قدر تو زندگیت تاثیر داشته باشه،به خدا از این پولا اون قدر تو زندگیمون به باد دادیم و خرج کردیم تا به اینجا رسیدیم ، یادت باشه رفیق در زندگی باید ریسک کنی تا پیشرفت کنی به امید حل مشکلات مالی دوستان عزیز

خییلی تاثیر داره.. تاثیرش اینه تیم این ارز به ریش یک میلیون و چهارصد هزار هولدر میخنده و پولشونو میکشه بالا… چرا میگین چند میلیون پول تاثیری نداره؟؟ دشما شغلتون چیه که میگید چند میلیون تاثیری نداره بابت هزار تومن به هزار تومنش باید عرق چبین بریزیم.. بله اگه کمک خیر کنیم به یه نیازمند ضرر که نداره هیچ کلی هم به ادم حس خوب و ارامش منتقل میکنه.. ولی اگه بره تو جیب یه مشت کلاهبردار شیاد دروغگو من بابت هزار تومنش هم شب خابم نمیبره چون با پول زحمت من و امثال من عشق و حال میکنن

جنبه باخت نداری نخر

100 %من تو این بازار خیلی باخت دادم پارسال شیبا خریدم ۲۵ ملیارد سهم تو ۸ تا صفر بعد ۷۰ ٪فکر کنم ریزش کرد واستادم به پول خودم رسید فروختم دوستم خریده بود با ۲۰ دلار واستاد اوج قیمت شیبا پولش به ۱۳ ملیارد تومن رسید اینا بازیهایه بازاره من این درس رو گرفتم اینسری اگه بی بی دوچ ۹۹٪هم بریزه نمیفروشم چون سیاستشونه که ارزها رو از چنگ مردم در بیارن فقط هولد کنین با ۳ ملیون تومن به جایی بر نمیخوره نگه دارین من خودم هولدرم از ترید خیلی ضربه خوردم ارز ریچ کواک هم برنامه خیلی خوبی داره دوستان پر سود و موفق باشید

من 400دلار خریدم واسە دو سال دیە بە قول خودت هیچ دردی ازما درمون نمیکن فقط صبر

230 کواد داره دستشون چی کاریه که از دست منو شما دربیاره همونو دارن میفروشن .برای 10 سالی دیگه هم بفروشن. توکن دارن

سلام دوست عزيز ميشه اونايي رو كه اسم بردي لاتينشو برام بفرستي ويه راهنمايي كني چطور ميشه خريد كرد. ممنون

هرکی خربزه بخوره باید پای لرزشم بشینه ،تو حتی قبول نداری از هزار تومانت بگذری ،چه توقعی داری ارز بیبی بهت میلیاردی سود بده؟

باخت نیست.. کلاهبرداریه.. قمار برد و باخت داره نه کلاهبرداری و دروغ گفتن

استاد شیفم محترم ی نگاه به ارز دوچ کویین بنداز این حالا درسته زیاده چلی توکن سوزی داره دوج که سکه هاش بی نهایته هیچ رقمی نداره هر چقدر بخوان میدن بازار