بازار ارزهای دیجیتال و روان ایرانیان

سلام میکنم به تمام هم وطنای عزیزم دوستان باور کنید این بازار ارز دیجتال فقط بازی با اعصاب و روانه ما ایرانی ها هم متاسفانه با وجود مشکلات زیاد اعصابی ضعیف داریم و سخته برامون موفق بشیم توی این بازار باور کنید دوستان کشور ما یه طوری هست که هر چیزی رو بخریم سال دیگه حداقل دوبرابر شده اقا چرا ماشینت و میفروشی میای تو این باز یا خانه داری چرا میفروشی تو هر چیزی تو ایران داری سال به سال دوبرابر میشه چرا میفروشی میزاری توی این بازار که ده تا نهنگ امسال ایلان ماسک میچرخوننش؛در یه صورت وارد این بازار بشید که کارتون رو داشته باشید و یه سرمایه اضافی داشته باشید اونم هولد نکنید هر روز داره ارزای جدید یا پتانسیل قوی میاد سریع رفت بالا بفروش دوباره یه ارز و که کف قیمته پیدا کن دوباره بفروش ؛هم‌وطن جیب تو پر پول بشه میتونی دست امثال من رو بگیری ؛اقا فقط و فقط با پولی که اضافه هست بابا دنیا دو روزه همه دارن الکی الکس از بین میرن حرص و طمع باعث نابودی ادمه جیبتون پر پول باشع ایرانیای ساده دل و باغیرت

تضاد در کامنتت پاسخ خودت رو دادی هرچی بخریم سال بعد دو برابر میشه دقیقا هر چیزی هم بخوایم با سود دوبرابر شده سال بعد بخریم نمیتونم چون همه چی بالا میره نه سرمایه ما فقط
و بله با سرمایه ای که نیاز نداریم باید وارد بشیم👌🏼

ببین دوست عزیز مگر اینکه بتونیم ۱۰ تا ۲۰۶ بگیریم و بذاریم کنار چون اون یه ماشین ۱۰۰ میلیاردم بشه سودی نکردیم فقط ارزش پولمون اومده پایین و اینکه شما با ۱ پنجم همون پول ماشین میتونید تو ترید کردن یا بقول خودت ارزایی ک پتانسیل بالایی دارن رو بخریم و به اقتصادمون کمک کنیم.
شما الان خودتم داری همین کارو میکنی من نمیگم با پولی ک نیاز نداری منطقیش اینه شما با ۱ پنجم تا ۱ هفتم پولتون اینکارو بکنید این منطقی تره پول اضافی هیچ کسی نداره یه حرف مسخره س