آیا ارزهای دیجیتال کلاهبرداری هستند؟

بعد ۳ سال دارم به این باور میرسم ارزهای دیجیتال کلاهبرداریه. اگه جنگ تموم شه که مثل روال قبل بالا پایین میشه با دو تا توییت الکی و وعده های سر خرمن… اگه هم جنگ به کشورهای دیگه کشیده بشه به من بگو با بیت کوین و اتریومت میخوای چیکار کنی ؟ تازه بیت کوین که غول ارزهای دیجیتال هست. اما شبکه ضعیفی هم داره. اون زمان مردم طلا و نقره و غذا و آب براشون ارزش داره نه چهار تا کد صفر و یک… دوستان نظر شخصی من هست تا دیر نشده سرمایتون رو بکشید بیرون، از قدیم گفتن هر وقت جلوی ضرر رو بگیری منفعته. من ۹۰ میلیون سرمایه گذاری کردم امروز ۲۰ میلیون کشیدم بیرون، همین پول رو تو بازار آزاد واقعی میشه چند برابر کرد. با زحمت نه با رویاپردازی و خیال.
گول این بساط پهن شده یه عده قدرتمند شیاد مثل ایلان ماسک رو نخورید. به هر حال از یه جا باید کنده شده تو شکم اونا بره. از جیب آدم هایی مثل ما

اوکی شما راست میگی

ارز دیجیتال هیچ وقت از بین نمیره وخیلی از آنها پروژه دارند..همین میلیاردها دلار که در دنیا در بستر شبکه ها جا به جا میشه همش در قالب امنیت شبکه و بلاک چین صورت میگیره..فرداها یکی مثل ایلان ماسک به جای دلار میگه با دوج اینترنتتو شارژ کن..اکثر این ارزها پروژه دارند و در اصل خدمت و کاریه که ارزش مالی داره…اتفاقا ارز یه پول دیجیتال مبادلات جهانیو راحتتر خواهد کرد وفقط دنیا به طرف کنترل و مالیات گرفتن ازش پیش میره

همه اینجوری نیستن من خودمم تو ضررم ولی باعث و بانی ورود به این کار یکی از دوستانم شد ۷۵۰ میلیون بیت خرید زده ۹۶ تا ۴۴ ملیارد کیفش نشون میداد الان که تو کف به حساب شده ۱۸ ملیارد بازم الا برکت اله چیزی که خودس میگه

صحیح کاملا اگر بانکها به سمت این برن که به جای خرید اوراق غرضه که هیچ پشتوان مالی نداره . از ارز دیجیتال استفاده کنن ببینید سر به کجا میکشه تازه هنوز شماها جز خوش شانس ها هستید که وارد این عرصه شدید ضرری که کردید موقتی است چون تنها ۳ درصد از مردم کل جهان داخل این قضیه شده اند کافیه نسلیکه با اینترنت و ارز دیجیتال بازیهای کامپیوتری آشنا هستن وارد صحنه بشن

قبول دارم حرف حقیقت برای بعضی از دوستان تلخه