چیزی که میگم اونایی که حداقل ی ساله با شیبا هستن متوجه میشن بچه ها دمه عیدی اعصاب خودتونو خورد نکنید کسی که خریده صبر کنه کسی که نخریده یکم دست نگه داره یا پله اوله خریدشو در حد کم انجام بده این خریدای خوب رو میبینید هیجانی برخورد نکنید اونا بلند مدت نگه میدارن من مغازه تعمیرات لوازم برقی دارم امسال بالای ده تا بچه ده دوازده ساله اومدن پلی استیشن بفروشن شیبا و دوج اینا بخرن میگفتم چرا میفروشی طرف میگفت بزار سال دیگه صد برابرشو میخرم خودتون عمق قضیه رو نگاه کنید دیگه من فقط به این تعداد برخوردم مغازه های دیگه شهرهای دیگه کشورهای دیگه رم درنظر بگیرید بچه ها باور کنید سم پاش نیستم من خودم سی تومن خریدم رو۴۴ بازم ۲۰اضاف کردم رو۲۳و نگهش میدارم تا سود بده ی سال دو سال سه سال اینارو میگم که بمونید اگه هولدرید بفروشید اگه احتمال میدید ی سال دیگم به پول احتیاج دارید اینطوری نیست هر کس بخره ی سال دیگه ده برابر بشه اینطور بود که خیلیا میلیاردی تو حسابشونه ۵۰۰میلیون میخرن میزارن ی سال دیگه ۵میلیارد ورمیدارن باور کنید اینطوری نیست مارکت قبل پرواز شیبا یک میلیونمه الانم نبود شیبا سود میده خوبم میده فقط درصد کمی این سود رو میبرن این بچه مچه ها نهایتا ی سال دووم بیارن میفروشن سود نکنن
موفق باشید
رباط تایید.
نظر من روی شیبا همینه
البته من سه تا ارز گرفتم اندازه ۶۰ تومن و گذاشتم واسه سال ۲۰۲۵
به پول ۶۰ تومن احتیاج ندارم ولی از حرفه ای ها پرسیدم
مطمان باش به سود خوبی میرسی و خیلی تعداد کمی این صبر رو دارن مطمان باش بهترین کارو کردی موفق باشی انشالله